Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK INDIJE

Veliki dan u životu Igora Štimca. Legenda vatrenih saznala je sretne vijesti u 57. godini života

Zagreb: Poznati dolaze na humanitarno-donatorsku večer zaklade Vatreno srce
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
02.08.2023.
u 17:23

Bivši izbornik i nekadašnji reprezentativac te osvajač svjetske bronce u Francuskoj 1998. godine trenutno uspješno vodi selekciju Indije

Izbornik indijske nogometne reprezentacije i proslavljeni vatreni, 56-godišnji Igor Štimac može se pohvaliti dobrim vijestima na privatnom jer je nedavno treći put postao djed, ekskluzivno saznaje Story. Bivši igrač Hajduka, West Hama i Derby Countya, presretan je zbog prinove u obitelji, odnosno trećeg unučeta, a prvog unuka. 

Kako Story doznaje od izvora bliskih obitelji, njegova kći Dea rodila je prvog sina Edina 25. srpnja. Najmlađa kći Igora Štimca i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić udala se u tajnosti lani u Splitu u krugu najbliže obitelji, kumova i prijatelja za Amera Agića, a nakon vjenčanja uzela je suprugovo prezime.

Štimac je inače vrlo uspješan na klupi Indije, njegova momčad izborila je nastup na Azijskim igrama, a ujedno je i osvojio naslov na Južnoazijskom prvenstvu. 

VEZANI ČLANCI:

- Trofej nam znači jako puno jer početni proces selekcije, usavršavanja i razvoja jako je dug i trnovit. Išli smo u radikalni zaokret u odnosu na ono što smo zatekli, a to je značilo potragu za drugim tipom igrača za razliku od onih koji su igrali stari engleski nogomet 'kick and chase'. Nema srdžbe kod mene jer nisam ni očekivao da će me kritičari razumjeti, niti prepoznati detalje procesa. Danas kada je puzzla složena do kraja i potpuno vidljiva svi se dive, najžešći kritičari se dodvoravaju, navijači nas dižu na pijedestal - izjavio je Štimac u razgovoru za Večernjak. 

- Indija počinje nogomet shvaćati ozbiljno jer smo atraktivnom igrom, visokim presingom i smislenim akcijama oduševili cijelu naciju. Presretan sam radi igrača koji su trpjeli, radili, slušali i izvršavali zadatke na vrhunskoj razini. Pobjede i trofeje uvijek posvećujem svojoj obitelji, roditeljima i svojoj djeci koji me čitav život podržavaju u svemu što radim i kroz što prolazim, a Bog mi je svjedok da radim časno i pošteno. Gospodin je moj zaštitnik i znam da se na njega uvijek mogu osloniti - istaknuo je Štimac nedavno za Večernji

Komentara 14

DU
Deleted user
20:09 02.08.2023.

Od svih Hrvata njega zapade musliman!

Avatar barba_arba
barba_arba
21:10 02.08.2023.

Agić pa Amerikanac, svašta

RO
roundtrain
22:04 02.08.2023.

Koja sreća - eto nam u Hr još jednog bosanca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije