Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEVIN DURANT

Velika zvijezda otkrila: 'Ovo je NBA i svi pušimo travu ovdje. Jednostavno uživam u tome'

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Phoenix Suns
Joe Camporeale/REUTERS
29.07.2023.
u 09:40

Košarkaš Phoenix Sunsa ne vidi nikakav problem u konzumaciji kanabisa

Vodstvo NBA lige donijelo je pravilo da igrače više neće testirati na marihuanu jer je konzumacija je toliko raširena među NBA košarkašima da nema smisla više zabranjivati ovu supstancu. Službeno je izašlo priopćenje da je THC tvar koja je maknuta s popisa zabranjenih stvaru, a mnoge su javne ličnosti poput Snoop Dogga popratile taj potez lige s oduševljenjem.

Na konferenciji za medije oglasio se i Kevin Durant, zvijezda Phoenix Sunsa i jedan od najboljih igrača lige, priznao je da svi puše marihuanu i da uživaju u tome. 

VEZANI ČLANCI:

- Mogao je namirisati na meni da sam pušio travu pa nisam morao puno pričati. Kužim što čelnici lige žele postići s ovim. Hej, pa ovo je NBA. Svi puše travu. Postalo je to kao da pijete vino u ovo doba. Jednostavno uživam u tome - priznao je Durant.

Jedan od najboljih strijelaca lige u zadnjih 20 godina ne skriva svoju ljubav prema 'travi', čak je i investirao u nekoliko tvrtki koje se bave uzgojem i preradom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije