Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD RIVALOM

Velika pobjeda Slobode: Igračima 5000 eura, Ćiri što god poželi

Ćiro
Foto: fksloboda.ba
30.03.2014.
u 08:34

– Redžepi je do sada pucao sve penale nepogrešivo. Ali, sada sam preuzeo rizik i dao Krpiću vidjevši da ima svoj dan. Bila je to rovovska bitka za svaki pedalj terena, u kojoj su moji igrači pokazali više energije i htijenja. Rekao sam im: j...t ću vam sve ako se u svlačionicu ne vratite s tri boda! – pričao je razdragani Ćiro.

Kakav veliki dan za Ćiru Blaževića! Čak osam tisuća ljudi na stadionu Tušanj i bar još tisuću-dvije na okolnim nasipima ispratilo je ovacijama trenera svih trenera nakon briljantne pobjede Slobode nad najvećim rivalom, bihaćkim Jedinstvom 2:0.

“Ćiro, pederu, Ćiro, pederu!”, odjekivalo je krcatim tuzlanskim stadionom, dok je veliki trener otpozdravljao zajedno sa svojim junacima. Omiljenome Ćiri u Tuzli za sada samo tepaju da je “peder”...

A Ćiro je još jednom dokazao da je trenerski mag. Naime, malo bi trenera na njegovu mjestu u momčadi trpjelo gorostasnog, usporenog centarfora Sulejmana Krpića (bivšeg Dinamova juniora), do 54. minute uočenog samo po barem pet ulazaka u zaleđe. Ali, Ćiro ga je čekao i dočekao; bio je dovoljan trenutak nepažnje obrane Jedinstva, Krpićev trzaj glavom i lopta je odsjela u mreži. U 65. minuti Sloboda je izborila i 11-erac (pritom je isključen igrač Jedinstva), a Ćiro je naredio Krpiću da izvede udarac s bijele točke. Pogodio je velemajstorski za 2:0.

Redžepi je do sada pucao sve penale nepogrešivo. Ali, sada sam preuzeo rizik i dao Krpiću vidjevši da ima svoj dan. Bila je to rovovska bitka za svaki pedalj terena, u kojoj su moji igrači pokazali više energije i htijenja. Rekao sam im: j...t ću vam sve ako se u svlačionicu ne vratite s tri boda! – pričao je razdragani Ćiro, koji na klupi Slobode u pet kola ima svih pet pobjeda i gol-razliku 14:0.

Nakon 20. kola Sloboda je dostigla Jedinstvo na prvom mjestu (46-46), ali ima lošiji međusobni omjer (2-3) i za jedan gol lošiju gol-razliku. Do kraja prvenstva je devet kola, a u Premijernu ligu izravno ide samo prvak. Predsjednik Slobode Azmir Husić nagradio je igrače s 5000 eura (2500 za svaki pogodak). A što dobiva Ćiro?

- Ma Ćiro može dobiti sve što poželi! - rekao je Husić.

>>Ćiro žrtva emisije 'U zdrav mozak': "Odite i ti i Mamić u ..."

Komentara 21

CA
capto a parva
09:28 30.03.2014.

... šine moj ... samo tako nastavi ...

BA
baniček
10:08 30.03.2014.

Ćiro je uspješan čovjek u svom poslu, kad bi bar 20% uspješni u svojim poslovima bili ostali koji komentiraju ovdje....ako uopće šta i rade osim što ispijaju kavice i pivice po okolnim gostionama...

MI
mihan
10:22 30.03.2014.

nije znanje ,znati,znanje je znati i dati..a Ćiro je takav..zato ga bosanci i vole..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije