Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA NISAM SPORTAŠ...
Povratak na članak

Velika nada otkrila kakav je život nogometaša Dinama: I dalje živim s mamom

Majer je došao, odnosno vratio se u Dinamo, u Maksimiru je bio kao klinac pa je otišao u Dubravu, pa u Trnje, a 2013. došao je u Lokomotivu

Komentari 2

DU
Deleted user
05:14 12.04.2019.

Veliš manager!? Da, mladi bi odmah na pogaču!? Jedna povreda i dovinđorno dečec! Strah svih talenata!? A hvala bogu otok je prepun drvosječa! No, neće valjda! Nego, znaš, u životu treba i delati a ne samo se "igrati"? Gdje stoji da nečeš i biti "kelner"? Treba ići i na faks da vidiš jesi li stvarno tako dobar! Jer pametane su pre pune bivših propalih karijera sportaša-alkoholičara! Sve je lijepo kad si mlad!!!

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:38 12.04.2019.

on je kopija necega sto lici na nogometasa ako imas u ekipi 10 ne talentiranih jasno da on izgleda kao talenat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.