Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki doček

Velika gužva u Solinu: Ćiro Blažević stigao na pregovore!

Ćiro Blažević u Solinu
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
06.01.2014.
u 17:24

Bio je tu papa Ivan Pavao II., sada je u Solin stigao i Ćiro Blažević (78), trener svih trenera. Na blagdan Sveta tri kralja stigao je trenerski kralj!

U luksuznom baru solinskog hotela President konobar Pave grozničavo je tražio čokoladu. Znao je da dolazi važan gost, jedan od najvažnijih u povijesti Solina, koji čokoladu uzima u sva tri obroka.

Bio je tu papa Ivan Pavao II., sada je u Solin stigao i Ćiro Blažević (78), trener svih trenera. Na blagdan Sveta tri kralja stigao je trenerski kralj!

U drugoj ligi oduvijek

Ispred hotela President, najglamuroznijeg mjesta u malenom predgrađu Splita (u Solinu se groze kada im kažete da su predgrađe, oni su ponosni Solinjani), skupila se cijela svita, kompletan klupski Izvršni odbor, stigao je i gradonačelnik Solina Blaženko Boban. U splitskoj zračnoj luci Miroslava Blaževića dočekao je Miroslav Blažević, sin je dočekao oca.

- Super je što sam stigao, ostat ću neko vrijeme. Ne želim grlom u jagode, neću žuriti s odlukom. Važno mi je vidjeti kakvi su uvjeti za rad. Pa za mene se zna, ja želim da svaki igrač radi s loptom. Vjerujte, najvažniji su mi uvjeti za rad, sve drugo mi je nebitno - kazao je Blažević.

Komentara 3

RI
Ringo
19:03 06.01.2014.

Nevezano za Solin, Ćiri se divim što ima volje raditi sa 78 godina.

MA
maximinimax
09:47 07.01.2014.

Spašavao on svojevremeno i Varteks, epilog znamo

MO
moskito
18:34 06.01.2014.

Pa zar su u Solinu toliki glupaci da uopce razgovaraju sa mrtvacem. Za sto je covjek sposoban samo da koji euro strpa u dep ? Njega vise nece ni primiti u staracki dom da vjezba penzice ali ima glupaka iz solina koji misle da ce sa mrtvacem(Cirom) dobiti publiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije