Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLSKI KAPETAN

Velika čast: Bušlje će nositi hrvatsku zastavu na zatvaranju OI

(TOKYO2020) JAPAN-TOKYO-OLY-WATER POLO-MEN'S PRELIMINARY
Wang Jingqiang/XINHUA/PIXSELL
07.08.2021.
u 21:00

Kapetanu hrvatske reprezentacije taj izbor predstavlja iznimnu čast i zadovoljstvo te je zahvalio suigračima i članovima stručnog stožera na odluci da upravo on bude hrvatski stjegonoša na zatvaranju tokijskih Igara

Hrvatsku zastavu na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara u Tokiju, u nedjelju, 8. kolovoza (od 12 sati po hrvatskom vremenu) nosit će kapetan vaterpolske reprezentacije Andro Bušlje.

Budući da nitko od osvajača medalja nije ostao do kraja Igara u Tokiju, zbog pravila za sportaše o napuštanju poprišta Olimpijskih igara u roku od 48 sati nakon završetka natjecanja, izbor je pao na jedine naše predstavnike koji će se natjecati i posljednjeg dana Igara - vaterpoliste.

Prema riječima šefa Misije hrvatskog izaslanstva u Tokiju, Damira Šegote, pojedinačni izbor stjegonoše ostavljen je igračima i stručnom stožeru vaterpolske reprezentacije, a oni su odlučili da će to biti dugogodišnji zaslužni igrač izabrane vrste Andro Bušlje.

Kapetanu hrvatske reprezentacije taj izbor predstavlja iznimnu čast i zadovoljstvo te je zahvalio suigračima i članovima stručnog stožera na odluci da upravo on bude hrvatski stjegonoša na zatvaranju tokijskih Igara, dosad najneobičnijih, ali vrlo uspješnih za hrvatski sport. 

>> Pogledajte: Spektakularni doček za srebrnog Srbića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije