Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio dva gola

Velemajstor Vugrinec nosio Belupo do pobjede nad lokosima

davor vugrinec
Dalibor Urukalović/Pixsell
04.10.2013.
u 20:01

Lokomotiva je na poluvremenu vodila 2:0, ali u nastavku je domaća momčad preokrenula rezultat

U 12. kolu HNL-a Slaven Belupo pobijedio je Lokomotivu 3:2, ali priča dana je velemajstor Davor Vugrinec. No, krenimo redom.

Lokomotiva je odlično otvorila utakmicu, odigrala vrhunsko prvo poluvrijeme te golovima Šituma i Bručića na predah otišla s vodstvom 2:0. Sve je upućivalo na to da će lokosi rutinski doći do nove pobjede i preuzeti vrh ljestvice, ali s tim se nije složio Davor Vugrinec.

Početkom nastavka u igru je ušao 38-godišnji igrač Slaven Belupa i okrenuo utakmicu. U 49. minuti namjestio je pogodak Mateasu Deliću koji je smanjio rezultat, ali treba napomenuti da je pogotku prethodila sumnjiva situacija, domaći nogometaši tražili su prekršaj nad vratarom.

U 78. minuti Vugrinec je izjednačio na 2:2, a u 85. minuti je izborio, a poslije i realizirao jedanaesterac za pobjedu Slaven Belupa.

Vugrinec je uvjerljivo najbolji strijelac u povijesti HNL-a, s ova dva pogotka došao je do 138 golova.

Podsjetimo, Vugrinca je iz momčadi potjerao bivši trener Ivan Katalinić, ali ga je Mladen Frančić, novi trener, prije dva tjedna vratio u momčad. I pokazalo se da je imao potpuno pravo...

Lokomotiva je ostala četvrta, ima 23 boda, dok je Slaven Belupo osmi s devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije