Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA LJESTVICA

Vekić napredovala i ušla u top 20, Marčinko bilježi osjetniji pad

Tennis: Miami Open
Foto: Geoff Burke/REUTERS
1/3
03.04.2023.
u 10:23

Lošije su u odnosu na prošli ranking prošle još Martić i Konjuh, dok je Tara Wurth bolja za četiri pozicije.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić napredovala je tri mjesta i ovaj ponedjeljak zauzima 20. mjesto na najnovijoj WTA ljestvici. Petra Martić je pala 11 mjesta i sada je 41. tenisačica svijeta.

Ana Konjuh je nazadovala tri mjesta, do 160. pozicije, dok se Tara Wurth popela sa 178. na 174. poziciju. Petra Marčinko je pala čak 24 mjesta i ovaj je tjedan 185. tenisačica svijeta.

Na vrhu nema promjena. prva je Poljakinja Iga Swiatek, druga je Bjeloruskinja Aryna Sabalenka, a treća je Amerikanka Jessica Pegula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije