Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA SAN SIR

Veh: Džeko bi nas mogao napustiti

Edin Džeko
Reuters
18.11.2009.
u 18:10

La Gazzetta dello Sport u utorak je objavila razgovor s napadačem Wolfsburga i BiH reprezentacije Edina Džeke (23). U njemu je igrač ponovio da želi čim prije zaigrati za AC Milan.

- Priča s Milanom još nije završila. Nedavno sam s vodećim ljudima Wolfsburga razgovarao o tome. Nadam se da će mi na kraju sezone biti omogućeno prijeći na San Siro - izjavio je Džeko.

Na tu je izjavu reagirao 48-godišnji trener bundesligaškog prvaka Armin Veh, koji je nadljudskim naporima uspio zadržati bosanskog centarfora u redovima svog kluba prošlog ljeta.

- Poznato je da Džeko može napustiti klub nađe li ponuđača koji može platiti odštetnu klauzulu (30 milijuna eura, op. a.). Taj smo iznos stavili u ugovor kako bismo bili u mogućnosti, u slučaju da nam Džeko ode, pronaći pojačanje na tržištu otprilike Džekina nivoa - rekao je Veh, na čije je inzistiranje Džeko ljetos produžio ugovor do ljeta 2013. godine.

I Gazzetta je potvrdila informaciju koju su ranije donijeli drugi talijanski mediji: Milan bi rado za Džeku i nešto gotovine Wolfsburgu prepustio 26-godišnjega nizozemskog centarfora Klaas-Jan Huntelaara.

Ključne riječi

Komentara 4

DE
derin
18:49 18.11.2009.

Ma koji milano,nema milano toliko novaca.

RU
Rugovit
23:33 18.11.2009.

Shvatili smo i iz jednog komentara. Ne, \"nemaju\" uopće para nakon prodaje Kake. Ne seri.

DE
derin
18:46 18.11.2009.

Koji milan,milan nema tih novaca,garantiram chelsea ili manu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije