Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVODNICI MODRIH

Vedete su zasićene: Petković je prvi napadač vatrenih, ali Dinamo treba najmanje pet-šest pojačanja

09.11.2022.
u 16:50

Već neko vrijeme najbolji igrači maksimirske momčadi žele otići, ne samo zbog financijski isplativijih ugovora, već i zbog nove potvrde. Pojačanja za novi iskorak plavi u HNL-u ne mogu pronaći, a za pojačanja s međunarodnim iskustvom treba posegnuti dublje u blagajnu

Komentara 7

FR
freeshooter
21:39 09.11.2022.

...sve izrečeno i napisano su samo špekulacije, sa dozom senzacionalizma i nečijih želja, kontra dinama... a nemaju veze sa istinom i stvarnošću, upravo je sve suprotno od napisanog, jer ti dečki upravo ne žele ići van jer uživaju u europskom dinamu, te će i dalje biti okosnica istoga... dinamo je u svemu veliki klub... ale, ale dinamo ale...

BI
Binkić
07:45 10.11.2022.

Livaja i Petković su toliko moćni napadači da ih čak ni iz Kineske lige nitko ne traži.

DE
derin
17:05 09.11.2022.

Da Petković prvi napadač vatrenih! Svašta, lik stoji većinu vremena 30 metara od gola i dribla vezne umjesto da je u šesnaestercu. Igra u najjačoj momčadi u ligi već par godina i niti jednu sezonu nije bio među tri, četiri najbolja strijelca. Uostalom je li tko čuo za konkretnu ponudu za njega!? Ili Budimir radi trke ili Livaja, koji svaku utakmicu ili gol ili asistencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije