Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednjeg dana svibnja

Večernji list i HOO organiziraju konferenciju o sadašnjosti i budućnosti hrvatskog sporta

Hrvatski sport 2030.
17.05.2022.
u 16:26

"Hrvatski sport 2030." okupit će ministre, znanstvenike, lobiste, stručnjake za odnose s javnošću, sportske legende

U organizaciji Večernjeg lista i Hrvatskog olimpijskog odbora, posljednjeg dana svibnja održat će se konferencija o stanju perspektivama i strategiji razvoja hrvatskog sporta. Kao društveno odgovoran dnevni list, Večernji list se nerijetko angažira oko društvu bitnih tema, a to kakvo nam je stanje u sportu, kako isti funkcionira i što će s njim biti u doglednoj budućnosti, zacijelo je tema koje hrvatsko društvo zanima i o kojoj krovna nam sportska kuća (HOO) vodi računa.

A "Hrvatski sport 2030.", kako je radni naslov ovog skupa u hotelu Westin okupit će odgovorne djelatnike iz hrvatskog sporta poput legendarnog vaterpolista Perice Bukića, predsjednika HNS-a Marijana Kustića i direktorice Hrvatskog odbojkaškog saveza Valentine Bifflin, ali i one koji su izvan proizvodnog sustava sporta, ali svojim djelovanjem na sport mogu utjecati, kao što su članica MOO-a Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, ministar financija Zdravko Marić, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, genetičar i forenzičar Dragan Primorac, sveučilišni profesori s KIF-a Igor Jukić i Damir Knjaz, prof. dr. sc. Božo Skokom, dugogodišnji lobist pri EU Željko Ivančević, stručnjakinja za odnose s javnošću Ankica Mamić...

Od 9.30 pa sve do 14.30 održat će se čak pet panel diskusija i to na sljedeće teme: "Hrvatski sport danas i sutra", "Nacionalni sportski savezi - izazovi", "Znanost i sport", "Sport i mediji" i "Fondovi europske unije".

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije