Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Realu uvjereni

Već mu pripremili dres: Gareth Bale stiže na Bernabeu

gareth bale
PA/Pixsell
11.07.2013.
u 15:22

Popularni AS navodi kako su u Realu toliko sigurni u Baleov dolazak na Bernabeu da su mu već namjenili dres s brojem 11.

Ugledni madridski sportski dnevnik AS navodi kako su čelnici Reala uvjereni kako će se dosadašnji igrač Tottenhama Garetha Balea pridružiti Ronaldu, Modriću i društvu u Kraljevskom klubu.

Popularni AS navodi kako su u Realu toliko sigurni u Baleov dolazak na Bernabeu da su mu već namjenili dres s brojem 11. Navodno se dres s brojen 11 i Baleovim imenom nalazi na naslovnoj stranici novina. 

U tekstu stoji da je Realov predsjednik Florentino Perez spreman ponovno slamati otpor Tottenhamova prvog čovjeka Daniela Levyja do posljednjeg dana prijelaznog roka, baš kao što je lani činio s transferom Luke Modrića.

Ukupna vrijednost transfera, pri čemu se misli na odštetu londonskom Premierligašu te na igračev višegodišnji ugovor, madridski klub trebala bi iznositi između 100 i 150 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije