Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Cedevite

Veber: Iz poštovanja prema Ciboni ne želimo njezine igrače

Matej Mamić Veber
Foto: Pixsell
31.12.2013.
u 09:00

Nekima je žao što se, dok se moglo, nije posegnulo za dojučerašnjim cibosom Mattom Janningom, no predsjednik Veber nam je rekao da se on u tako osjetljivu trenutku za Cibonu želi suzdržati od dovođenja igrača iz tog kluba.

Premda na ljestvici ABA lige ima odličnu poziciju, dijeli drugo mjesto s Partizanom (10-4), Cedevita je upala u nevolje. Vidjeti se to moglo i u tijesnoj domaćoj pobjedi nad najmlađom momčadi lige Mega Vizurom (77:73) u kojoj je u posljednjih 15 minuta kronično nedostajao igrač jak na lopti poput Nolana Smitha koji se ozlijedio (meniskus) već u 5. minuti. Uostalom, čak i uz zdravog Smitha, već je dulje vrijeme razvidno da je Cedeviti potreban još jedan igrač jak na lopti, što drugi Amerikanac Allan Ray očito nije.

Doduše, Ray bi mogao ostati još mjesec dana jer nije lako brzo naći kvalitetnog stranca. Cedevitino vodstvo puno očekuje od povratka Ante Delaša, no to se neće dogoditi još 15-tak dana. U klubu najviše žale zbog zle sudbine Marka Tomasa kojeg neće biti do kraja sezone. Nekima je žao što se, dok se moglo, nije posegnulo za dojučerašnjim cibosom Mattom Janningom, no predsjednik Veber nam je rekao da se on u tako osjetljivu trenutku za Cibonu želi suzdržati od dovođenja igrača iz tog kluba.

A kakva je situacija s prvim igračem momčadi Smithom, objasnio je klupski liječnik, mladi i nadareni ortoped dr. Tomislav Cerovečki:

– Magnetskom rezonancijom koljena utvrđeno je da Nolan nema rupture i smatram da se radi samo o nagnječenju meniska. Naravno, čekat ćemo i radiologa za konačnu potvrdu, no očekujem da će Nolan nakon sedam do deset dana početi trenirati.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:33 31.12.2013.

Iz poštovanja prema Ciboni ne želimo njezine igrače,reče Veber pa kupi Tomasa,Zubčića,Sutona i Mazalina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije