Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje uoči Turaka

Vatreni prošetali Zagrebom i popili piće na Cvjetnom trgu

Hrvatska reprezentacija u šetnji Zagrebom
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/21
04.09.2016.
u 16:26

Vatreni ćeu ponedjeljak pred praznim maksimirskim tribinama dočekati Turke (20.45 sati), a dan uoči utakmice slobodno su vrijeme iskoristili za šetnju gradom i opuštanje...

Izabranici Ante Čačića u ponedjeljak igraju prvi kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Vatreni će pred praznim maksimirskim tribinama dočekati Turke (20.45 sati), a dan uoči utakmice slobodno su vrijeme iskoristili za šetnju gradom i opuštanje...

Hrvatski reprezentativci su posjetili Informativno-multimedijski centar Hrvatskog nogometnog saveza Budi ponosan u središtu grada te razgledali bogat sadržaj kojemu i sami doprinose svojim uspjesima na terenu.

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu popili su piće, a posljednji će trening prije dvoboja s Turcima odraditi u večernjim satima na maksimirskom stadionu.

>>Čarli otkriva odlično ozračje: Zezali smo Srnu da je ovdje kao da ga nikad nije ni bilo

Komentara 5

ST
staromlad
17:51 04.09.2016.

Gospodo novinari, kreatori javnog mijenja, zar nije žalosno da naša reprezentacija igra pred praznim tribinama? Sramota je da jedna ovakva generacija igra bez podrške. Umjesto da bude pun stadion, da se ljudi vesele, navijaju, pjevaju, da kafići i ostali ugostitelji zarade,mi ćemoimati muk na i oko stadiona. Upitajmo se svi skupa kakva smo mi to narod da jednu ovakvu komaprativnu prednost ne znamo iskoristiti za promociju zemlje, za poticanje mladih za bavljenje sportom, za, ako hoćete, zaradu... Tužan sam, srce me boli!

Avatar JJ10
JJ10
16:34 04.09.2016.

Hocemo pobjedju!

PE
pekec
19:05 04.09.2016.

lijepo setaju decki po mom ponosnom Zagrebu a u Splitu bi ih napali ono svastikasi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije