Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dive se navijačima

Vatreni oduševili BBC: Volio bih da Hrvatska zabije, stadion pun Hrvata bi eksplodirao

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
18.06.2023.
u 22:02

BBC uživo prati utakmicu vatrenih, a atmosfera je iznenadila i novinare Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika.

Nakon prvog poluvremena dvoboja nogometnih reprezentacija Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija koje se odigrava na stadionu Feijenoord 'De Kuip' u Rotterdamu, rezultat je 0-0. Ekipa Zlatka Dalića na stadionu De Kuip imaju puno veću podršku navijača, o čemu je u svojem tekstualnom prijenosu pisao i BBC.

-Nemam španjolske ni hrvatske rođake, ali volio bih da Hrvatska večeras zabije gol. Ovaj stadion pun Hrvata bi eksplodirao, ovo je luda atmosfera -  napisao je novinar BBC-ja. u tekstualnom prijenosu.

Sjajnu atmosferu napravili su hrvatski navijači na utakmici finala Lige nacija sa Španjolskom u Rotterdamu. Više od 25 tisuća naših navijača bodri vatrene od prve minute.

POVEZANI ČLANCI:

A atmosfera je iznenadila i novinare Marce, najčitanijeg španjolskog sportskog dnevnika. Marca u svom prijenosu utakmice tako piše:

"Dobra večer s De Kuipa. Zapravo, kao da smo na Maksimiru", navode novinari Marce te dodaju:

"Majko mila, kao da se igra u Zagrebu. Vide se samo hrvatski dresovi na tribinama."

GALERIJA:

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/59

A naši navijači pripremili su i lijepu akciju za kapetana Luku Modrića. U 10. minuti su mu zapjevali "Ostani tu" i tako ga pokušali nagovoriti da i dalje igra za vatrene.

Modrić je u prošlosti rekao da će igrati za Hrvatsku dok god bude mogao, a prošlo tjedan je rekao da će otkriti planove za svoju budućnost nakon finala Lige nacija.

VIDEO Krunoslav Simon o Modriću: "Već toliko dao reprezentaciji, zahtjevati išta nije korektno"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije