Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI IGRATI

Vatreni o mogućem transferu: 'Na ljeto idem u Bayern, nikad se zna što će se kasnije dogoditi'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
16.12.2023.
u 22:13

Stanišić je potvrdio da se vraća u Munchen, ali ostavio je mogućnost i da promijeni klupsku sredinu.

Hrvatski reprezentativac Josip Stanić trenutno igra na posudbi u Bayeru iz Leverkusena, ali na kraju sezone vraća se u Bayern iako se nagađalo kako bi mogao ostati među apotekarima. Stanišić je potvrdio da se vraća u Munchen, ali ostavio je mogućnost i da promijeni klupsku sredinu. 

GALERIJA Klasnić je opet među vatrenima kao ambasador na Euru 2024.

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/5

- Posudba nema opciju otkupa te se naravno vraćam u Bayern. Nikad se ne zna što će se dogoditi na ljeto, ali ni ne razmišljam o tome. Želim što više igrati, pomoći momčadi i razvijati se - rekao je Stanišić za portal web.de. 

- Svaki nogometaš želi igrati svaku utakmicu. Ja igram svaku drugu, tako da bi definitivno moglo biti i gore od toga. Svaku utakmicu gledam kao priliku za dokazivanje. Ponekad sjedim 90 minuta na klupi u Bundesligi jer se braniči ne mijenjaju često. Naravno da to nikome nije zabavno, ali prihvaćam situaciju - izjavio je vatreni.

VEZANI ČLANCI:

Ove sezone je bio prva opcija Bayera u Kupu i Europskoj ligi, dok je u Bundesligi odigrao samo 163 minute. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije