Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški trenuci

Turski mediji se obrušili na bivšeg vatrenog: 'Ne želi trenirati, uzima novac'

Zagreb: Stefano Poli i Ante Rebić održali konferenciju za medije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
01.02.2024.
u 11:35

– Bešiktaš će raskinuti ugovor s Rebićem, koji je uz velika očekivanja došao iz Milana na početku sezone. Santos ga je otpisao zbog nedostatka volje na treningu – pišu turski mediji.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac i sadašnji član turskog velikana Bešiktaša Ante Rebić prolazi kroz teške trenutke u uglednom klubu. Iako je Rebić u Bešiktaš stigao prošloga ljeta iz Milana kao velika zvijezda, pao je u drugi plan i odlazak iz Turske je neizbježna opcija.

GALERIJA Rebić je otpisan iz Bešiktaša

Zagreb: Stefano Poli i Ante Rebić održali konferenciju za medije
1/17

Trener Fernando Santos razočaran je angažmanom bivšeg vatrenog, izgubio je strpljenje s njim pa ga je prema pisanju talijanskih medija ponudio Salernitanu, posljednjeplasiranoj momčadi Serie A. Međutim, ponuda je odbijena jer Rebić ima preveliku plaću, a ne pokazuje previše na terenu. 

– Bešiktaš će raskinuti ugovor s Rebićem, koji je uz velika očekivanja došao iz Milana na početku sezone. Santos ga je otpisao zbog nedostatka volje na treningu – pišu turski mediji. 

Međutim, Rebić ne želi napustiti klub, što je jasno dao do znanja vodstvu. U Turskoj ima 2.5 milijuna eura godišnje i želi sav novac koji mu pripada prema ugovoru.

VEZANI ČLANCI:

Rebić je nedavno treneru javio da je bolestan i da ne može trenirati, ali Turci ne vjeruju da govori istinu zbog čega je postao nepoželjna osoba.

Ovakav rasplet događaja izazvao je reakcije u medijima pa tako portal SportSport.ba piše: "Hrvat postao najveći parazit u svijetu nogometa: Ne želi trenirati, uzima novac i smije im se u lice."

Rebić je u karijeri nastupao za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Veronu, Eintracht Frankfurt i Milan. S Eintrachtom je pod palicom hrvatskog stručnjaka Nike Kovača osvojio njemački kup 2018., dok je s Milanom 2022. bio prvak Serie A.

S Hrvatskom je osvojio srebro na SP-u u Rusiji, ali je kasnije izbačen jer je javno kritizirao momčad i izbornika Zlatka Dalića.

 

Komentara 28

MA
marcellus
14:15 01.02.2024.

Rebić je za seniorsku reprezentaciju odigrao 42 utakmice, kao lijevo krilo, dakle napadač. U te 42 utakmice dao je ukupno 3 gola (slovima: tri), od toga jedan lichtensteinu u prijateljskoj utakmici. Jedan je dao Mađarskoj u utakmici koju smo izgubili, i jedan je dao Argentini na svjetskom i to je jedino što je u te 42 utakmice uradio da je vrijedno pažnje. Ukratko, s njim je Hrvatska imala igrača manje. Na transfermarktu mu je vrijednost neka 2 milijuna, dakle ništa. Nema ga u prvih 200 lijevih krila UEFE. Umišljen, bezobrazan, arogantan, lijen, beskoristan, učinak nula, a smatra da ga svi trebaju tretirati kao da je Modrić ili bolje od toga.

Avatar barba_barba
barba_barba
14:33 01.02.2024.

Kovaču u Wolfsburg, on zna kako sa cajkašima i neradnicima koji su umislili da su Ronaldo.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:33 01.02.2024.

Karakter je pokazao davno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije