Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP ŠUTALO

Vatreni debitant oduševio: Da sam zamišljao, ne bi bolje ispalo!

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
10.06.2022.
u 23:06

Dinamov defenzivac opravdao je povjerenje izbornika Zlatka Dalića, a nije mu bilo ni najmanje lako jer kroz prvo poluvrijeme Danci su napadali iz svih pozicija. Ipak, Šutalo je ostao miran, koncentriran i neprelazan! Debi iz snova...

Josip Šutalo (22) debitirao je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju protiv Danske i odigrao fenomenalno, kao da iza sebe ima stotinjak nastupa, a ne nula! I jedan je od najzaslužnijih za minimalnu pobjedu, pristiglu u 69. minuti nakon pogotka Marija Pašalića.

Dinamov defenzivac opravdao je povjerenje izbornika Zlatka Dalića, a nije mu bilo ni najmanje lako jer kroz prvo poluvrijeme Danci su napadali iz svih pozicija. Ipak, Šutalo je ostao miran, koncentriran i neprelazan! Debi iz snova...

- Da sam zamišljao, ne bi bolje ispalo. Odradili smo svih 90 minuta na maksimalnom nivou i za nas je najbitnije što nismo primili gol - izjavio je za Novu TV Šutalo pa se osrnuo još jednom na "vatreni debi":

- Prelijep osjećaj, tako nešto se sanja cijeli život. Nije moglo bolje!

Sad slijedi Francuska, koja je remizirala s Austrijom (1:1) i ima tek dva boda iz tri susreta. Hrvatska je na četiri, kao i Austrija, dok je Danska na šest.

- Trebamo se dobro odmoriti i pripremiti za tu utakmicu - zaključio je iskusno mladi Šutalo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Hrvatski navijači u Kopenhagenu

Komentara 5

FR
freeshooter
23:20 10.06.2022.

Bravoo Josipe, sjajna utakmica, kao i cijela sezona, inteligencija u igri...opet imamo i fenomelane stopere, pored svjetskih veznih...jako nas vesele nove mogućnosti repke...ajmooo vatreni...

TO
Tomi
23:34 10.06.2022.

Bio je odlican

SP
Sankt Pauli
23:37 10.06.2022.

I of mene Palac gore, Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije