Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolska Euroliga

Vasasu upitan Bošković, ali i mladostašima Buljubašić

\'19.08.2010., Dubrovnik - Hrvatska vaterpolo reprezentacija. Ivan Buljubasic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
09.03.2011.
u 11:20

- Pripremali smo se kao da će Miho igrati, ako ga ne bude bit će nam zasigurno lakše. Onda moramo pripaziti na Kissa - ističe Emil Nikolić

Hrvatski trolist ponovo je u igri, danas se igraju utakmice 2. kola u četvrtfinalnim skupinama vaterpolske Eurolige. U skupini A Jug je gost beogradskog Partizana (18.30 sati). Igrači Igora Milanovića sedam su se dana pripremali za tu utakmicu (dok su se gospari bavili Budvom u Jadranskoj ligi), igrat će maksimalno agresivno i Dubrovčane očekuje težak posao. No, sijevnu li njihove kontre, i domaćin bi mogao biti u neprilici.

U skupini B Primorje je gost Pro Recca (20.30), dok je Mladost autobusom potegnula do Budimpešte gdje će se večeras (20) sučeliti s Vasasom. Mađare je prošloga ljeta pojačao i hrvatski reprezentativac Miho Bošković, ali je prije dva tjedna istegnuo vratni mišić i njegov je nastup upitan.

– Pripremali smo se kao da će Miho igrati, a ne bude li mogao, to će nam olakšati posao. Preostaje nam da pripazimo na drugog velikog potrošača lopta, ljevorukog Kissa – ističe trener Mladosti Emil Nikolić, koji dobro poznaje Boškovića jer ga je vodio u Jugu.

Problem je žabaca što oporavljenik Živković nije ni otputovao, a Buljubašić je upitan jer ga muči slična ozljeda kao i Boškovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije