Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Varaždin novom pobjedom drži korak s Karlovcem

'sport 19.10.2009....varazdin.... odbojka, ok varazdin protiv daruvara, israel dos santos snimio darko gorenak'
'gorenada'
26.10.2009.
u 13:45

I u trećoj prvenstvenoj utakmici odbojkaši Varaždina upisali su pobjedu. Na gostovanju u Sisku protiv istoimenog domaćina slavili su s glatkih 3:0 (25:19, 25:22, 25:22).

Pobjeda protiv Siska, kao i slavlje na otvaranju prvenstva nad Mladosti iz Kaštel Lukšića, dvije momčadi iz gornjeg doma odbojkaške lige, potvrda su kvalitete Varaždinaca, ali i visokih ovosezonskih ambicija.

- Zadovoljan sam ulaskom u sezonu s obzirom na to da smo se tek deset dana prije početka sezone okupili u kompletnom sastavu. Uvodna kola pokazala su i naše slabije strane, na kojima ćemo u idućem razdoblju morati poraditi - zadovoljan je po povratku iz Siska bio trener Varaždina Miroslav Aksentijević.

Novom pobjedom Varaždinci su izbili na drugo mjesto na tablici, s maksimalnih devet bodova, koliko je skupio i prvoplasirani Karlovac.

- Klub je organizacijski nemjerljivo napredovao u zadnjih nekoliko sezona, imamo perspektivni kadar, a vratit ćemo i publiku u dvoranu. Točnije, imamo sve uvjete da vratimo Varaždin na sam vrh hrvatske odbojke. Ovaj dio sezone poslužit će na za uigravanje za završnicu Kupa, koja je na rasporedu sredinom prosinca, kada želimo dohvatiti i prvi trofej - zaključio je Aksentijević.

A odbojkaši Centrometala doživjeli su novi poraz. Bolja od njih bila je Mladost KL sa 3:0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije