Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE ŽABACA
Povratak na članak

Vanja Udovičić: Neka se svatko uplaši kad dolazi na Savu

- Došao sam igrati vaterpolo i sve što imam reći ću u bazenu. A komentara će uvijek biti. Ima i puno gluposti, a odgovarati na njih bilo bi još gluplje.

Komentari 8

QQ
qqq
13:30 12.10.2010.

ajde dečko spakiraj knjige i u školu, možda naučiš nešto pametno vidim da dosad nisi

VL
OB
-obrisani-
11:43 12.10.2010.

Kako je komično kad objavljujete svaku reč Udovičića samo zato što je u Mladosti, dok na primer pobedu Đokovića nad Fererom u Pekingu ni jedna rečenica verovatno zato što je Ferer oduvao Ljubičića, drugo pre neki dan je završeno prvenstvoo sveta u odbojci koje vi niste propratili ni jednom rečenicom tokom celog takmičenja, verovatno zbog toga što ste znali da Srbija osvaja sigurno medalju, šta su ti zloba i zavist !

VL
OB
-obrisani-
12:37 12.10.2010.

Osek oni kojima se obracas ne vole turati nos u tudje dupe kao ti npr.Sta mislis da nekoga interesira smrad o kojem pricas.

VL
QQ
qqq
13:17 12.10.2010.

@Osek Ne znam šta se tolko pjeniš, pa zašto bi hrvatski portali pratili srpske sportaše i reprezetacije kad to ovdje nikog ne zanima, isto vjerovatno i kod vas. Dobro ti je rekao ovaj prije, ti se tu pojaviš samo malo da zasmrdiš i pomisliš kako si važan i kako si ti nama sad pokazao, al ne shavćaš da te niko ne doživljava i da te jadne srednjoškolske provokacije mogu proć samo u Srbiji.

VL
OB
-obrisani-
13:22 12.10.2010.

Ma znam ja odlično kaliko vas sve to boli, a i boleće vas još mnogo štošta i još dugo, dugo !!!!

VL
OB
-obrisani-
13:51 12.10.2010.

Evo u drugom kolu Šangaja dolazi ćelavko Noletu na klepanje po ćeli i po ušima, biće opet piške po terenu!

VL
Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
19:54 12.10.2010.

Osek jel te vuku kompleksi? Normalna stvar da se piše o Udovčiću pošto igra za Hrvatski klub. Koji si ti mamlaz, nevjerojatno.

VL
AN
Andreeejjj
23:02 15.10.2010.

***Odhjebite nacionalisti*** Iz srpskih medija: Vanja Udovičić: Sjajno sam primljen u Zagrebu Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno – kaže vaterpolista Mladosti pred subotnji prijateljski meč sa Partizanom na Banjici VATERPOLISTI Partizana Rajfajzen i Mladosti podsetili susu na neka stara vremena, kada su se zajedno pripremali za najvažnije evropske mečeve. - Kako su me primili, kako sam se snašao? Baš onako kako ste pročitali u hrvatskim medijima. Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno - kaže Vanja Udovičić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.