Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Van Persie kod beogradske kućanice na tajnoj masaži

Robin van Persie
Reuters
17.11.2009.
u 11:47

Eduardov suigrač iz Arsenala Robin van Persie zatražit će tretman od jedne kućanice iz Srbije kako bi mu umasirala tekućinu iz posteljice u ozlijeđeni gležanj! Radi se o jedinom privremenom organu koji djetetu u maternici omogućava primanje kisika i svih tvari potrebnih za razvoj, izbacivanje otpadnih tvari itd.

Bizarna priča puni stranice engleskog tiska, a navodno bi se nizozemski napadač trebao oporaviti već kroz mjesec dana. Arsene Wenger je podigao rampu, Robin je sjeo u zrakoplov za Beograd gdje će potražiti pomoć dr. Marijane Kovačević čije magične moći navodno ubrzavaju oporavak. Ona koristi masažu i elektrotretmane, a poznata je među europskim nogometašima i surađuje sa srbijanskom reprezentacijom.

Arsenalov fizioterapeut Colin Lewin smatra kako tretman u Srbiji ne može prouzročiti ništa loše, pa čak i da samo psihološki utječe na igrača, već će biti napredak.

- Idem probati, pa šta bude. Ako pomogne, bit će sjajno, ako ne, čekat ću sedam tjedana. Razgovarao sam s ljudima u Arsenalu i dali su mi zeleno svjetlo. Radi se zapravo o masaži stopala s fluidom iz posteljice - objasnio je Van Persie.

Tretman je iskušao i srbijanski napadač Marko Pantelić koji brani boje Ajaxa.

- Odlazim kod nje posljednjih sedam godina, a ako i Robin bude slijedio njezine instrukcije, oporavit će se pet puta prije nego što očekuje - kazao je Pantelić za Independent.

Magična masaža pomogla je i PSV-ovu veznjaku Danku Lazoviću, a čudesnom oporavku svjedočio je i Orlando Engelaar. U vrijeme dok Robinova desna noga bude na "tretmanu" Eduardo da Silva igrat će protiv Sunderlanda. Srećom, Dudu više nema takve brige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije