Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBILI ŠPANJOLSKU

Van Gaal: Nevjerojatno da smo Španjolcima zabili pet komada

Španjolska - Nizozemska
Reuters (Ilustracija)
14.06.2014.
u 08:46

- Ovo je više od onoga što sam očekivao. Nevjerojatno je da smo zabili pet golova Španjolskoj. Vjerovali smo u sebe, a sada nećemo pasti u euforiju - rekao je nizozemski izbornik Luis van Gaal.

Nizozemska je sinoć u nevjerojatnoj utakmici s 5:1 demolirala aktualne svjetske prvake Španjolce.

- Ovo je više od onoga što sam očekivao. Nevjerojatno je da smo zabili pet golova Španjolskoj. Vjerovali smo u sebe, a sada nećemo pasti u euforiju - rekao je nizozemski izbornik Luis van Gaal.

Robin van Persie je zabio dva gola.

- Ovo je nevjerojatno, ostvario nam se san. Bilo je očekivati da ćemo stati nakon drugog ili trećeg gola, ali nismo se zaustavili jer smo željeli još - rekao je Van Persie.

Španjolski izbornik Vicente del Bosque nije puno toga rekao nakon teškog poraza.

- Moramo razmisliti o pogreškama i ispraviti ih. Ne predajemo se, nego ćemo tražiti pobjedu u sljedećoj utakmici - rekao je Del Bosque, dok je Andres Iniesta dodao:

- Ovaj nas poraz ne smije uzdrmati. Moramo analizirati što se dogodilo i slaviti u idućoj utakmici.

>> Kakav debakl Španjolske: Nizozemska prvacima zabila pet komada!

Komentara 15

Avatar kozmoastronaut
kozmoastronaut
11:03 14.06.2014.

VeliJoza je frustriran što je čak i Bosna na prvenstvu a Srbije nema nigdje. Za razumjeti je frustriranog zaljubljenika u nogomet kad gleda naše a njegovih nema ni u talonu.

L0
luena 01
09:00 14.06.2014.

Nakon sinocnje utakmice i teskog poraza bit ce muke sa Cileom,Cileanci su tek sad gladni ... Dobiti Australiju koja je mnoge znala namuciti nije mala stvar samo da se Cileanci ne umisle lako ce mo sa Spanjolcima ,e to bii im se moglo ostvetiti ... Inace ako Spanjolci opet izadju porazeni mogu doma kao i mi ,i nama ce biti tesko ma kako god bili spremni ... Tko zna koji sudac ce nam sudit ,opet jedan ko fukusima .?!

ZA
zagreb1111111111
11:23 14.06.2014.

Odličan nogomet. Gledao i mislim da Nizozemska će u polufinale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije