Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Valencia pobijedila Dinamo u Nicosiji, Vida zabio autogol, Dnipro pobijedio Tottenham

Domagoj VIda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.02.2014.
u 21:10

Pogba i Osvaldo zabili su pogotke u pobjedi Juventusa 2:0 protiv turskog Trabzonspora

Fiorentina i Valencia na korak su do prolaska u osminu finala Europske lige nakon što su danas došli do uvjerljivih gostujućih pobjeda.

Fiorentina je pobijedila Esbjerg 3:1. Gosti su poveli u devetoj minuti, strijelac je bio Matri, a samo minutu kasnije izjednačio je Marić. No, do poluvremena su Talijani golovima Ilicića i Aquilanija riješili pitanje pobjednika.

A Valencia je došla do pobjede 2:0 protiv kijevskog Dinama, koji je "domaću" utakmicu igrao na Cipru zbog kaosa u Ukrajini.

Striniću žuti karton

Vargas je zabio u 79. minuti, a konačni rezultat postavio je Domagoj Vida, koji je zabio autogol. Vukojević i Vida odigrali su svih 90 minuta za Dinamo. A Ivan Strinić i Nikola Kalinić sa svojim su Dniprom došli do velike pobjede. Svladali su Tottenham 1:0, pogodak je zabio Konopljanka.

Strinić je odigrao cijeli susret i dobio žuti karton, a Nikola Kalinić susret je odgledao s klupe.

Pogba i Osvaldo zabili su pogotke u pobjedi Juventusa 2:0 protiv turskog Trabzonspora.

Europska liga, rezultati: Anži - Genk 0:0, Dnipro - Tottenham 1:0, Juventus - Trabzonspor 2:0, Černomorec - Lyon 0:0, Esbjerg - Fiorentina 1:3, Dinamo Kijev - Valencia (Nikozija) 0:2, PAOK - Benfica 0:1, Slovan Liberec - Alkmaar 0:1.

>>Dramatična poruka Vukojevića: Bježimo iz Kijeva, tu je građanski rat!

Komentara 4

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:12 21.02.2014.

Frustrira što Dinamo nije tamo, a ekipe kao Maribor i Ludogotec igraju. Jasno s vidi da kod Dinama nije problem u kvaliteti jer su kvalitetniji puno i od jednih i od drugih nego u glavi.

BI
Bilstein
21:28 20.02.2014.

ovaj vida je katastrofa od fudbalera

Avatar Ante-Ratko
Ante-Ratko
21:41 20.02.2014.

Naš NK Maribor baš sada igra i vodi 1:0 protiv Seville a kada igraju proljetne eurokup utakmice hrvatske svetinje Dinamo i Hajduk??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije