Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera, 30. kolo

Valencia ispraćena zvižducima nakon remija s Levanteom

Soldado
Huebner/Pixsell
01.04.2012.
u 20:44

Nogometaši Valencije ostali su samo na jednoj pobjedi na domaćem terenu u ovoj kalendarskoj godini.

Nakon što su ponovo ostali bez pobjede na domaćem terenu, gledatelji su nogometaše Valencije zvižducima i gromoglasnim neodobravanjem ispratili s terena. Naime, u 30. kolu španjolskog nogometnog prvenstva izabranici trenera Unai Emeryja odigrali su na Mestalli 1:1 s gradskim rivalom Levanteom. Tako su šišmiši ostali na samo jednoj domaćoj prvenstvenoj pobjedi u ovoj kalendarskoj godini!

No, i unatoč tomu, Valencia drži treće mjesto na ljestvici, iako je ono klimavo. Naime, osam kola prije kraja, samo bod manje ima Malaga (47), a tri manje ima Levante (45).

Valencia je povela preko Jonasa u 35. minuti, a izjednačio je Kone u 53. minuti.

Nešto ranije danas Atletico Madrid je kod kuće pobijedio Getafe 3:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije