Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP VALČIĆ U ŠOKU
Povratak na članak

Valčić: Osjetio sam kako mi palac ulazi Bieleckom u oko

Poljski rukometaš Karol Bielcki koji je u duelu s našim igračem Josipom Valčićem na prijateljskom susretu Poljska - Hrvatska teško ozlijedio oko, nakon operacije u Poljskoj prebačen je u Njemačku gdje će nastaviti liječenje.

Komentari 7

OB
-obrisani-
12:13 15.06.2010.

15.06.2010. u 10:39h castrumFF je napisao/la: Dragi forumaši ! A u ovom primjeru imate razumevanja za ISTI nesretan slučaj! To se zove zapadno balkanski domoljubno hendikepirani ugao pogleda, razmatranja i vrednovanja vrlo sličnih činjenica na vrlo različiti način..

VL
CA
CastrumFF
10:39 15.06.2010.

Dragi forumaši ! Dal se sječate kako ste napali Pajoviča, kad je isto tako nesretnim slučajem, prstom u oko Metličiča? Kad se samo sjetim koliko je mržnje tada istreseno na Pajoviča i Sloveniju. Grozno! A u ovom primjeru imate razumevanjaa za ISTI nesretan slučaj!

VL
CA
CastrumFF
10:52 15.06.2010.

@J-RASH Znači, Pajovič je namjerno (!!!!) ozljedio Metličiča. NAMJERNO??? A sa druge strane siroti Valčič je samo držao prst na koga je neletio blesavi Poljak??!! Ma dobro, zar ima neki objektivni Hrvata kad dođu u pitanje Slovensko-Hrvatski odnosi ???

VL
JR
J-RASH
10:46 15.06.2010.

castrum, snimku ovoga moram vidjeti, ali onoga se vrlo dobro sjećam. Tamo je, kao prvo, Metličić bio u napadu, a Pajović, nimalo slučajno, zario prst u oko, i još se bunio što je suđen faul, naravno, 2 minute nisu bile dosuđene, zato molim te, razmisli prije nego li pišeš gluposti. A šta da komentiram o ovom slučaju kada nisam vidio kako se to desilo?

VL
SA
sammirvan
10:50 15.06.2010.

Na Pajoviča i sloveniju je istreseno mržnje zato što su igrali neviđeno grubo, a suci su to cijelo prvenstvo dopuštali zato što su igrali kod kuće. Kod faula Pajovića se vidjelo da ne ide na loptu nego na igrača. I to nije bio jedan takav fault na utakmici nego ih je bilo nekoliko. Iz komentara Valčića (nisam vidio snimku) se može zaključiti da smo mi bili u napadu, dakle samo je moguće da je netko ušao u Valčića, a ne da je Valčić njega skršio. Zato castum FF odje..i!

VL
OB
-obrisani-
12:11 15.06.2010.

Pajoviča znam lično i mogu vama sa sigurnošču reči da on nikada nebi namjerno povredio nijednog igrača pa to nije uradio ni Petru Metličiću kojega cijeni kao vrhunskog igrača i sjajnog dečka...

VL
Avatar ivobey
ivobey
12:49 15.06.2010.

Grijesite zmajceki, to se zove preseravanje nekoga tko si umislja da je neki jebeni faktor u EU, a u realu ga tamo nitko ne dozivljava niti ga je.be 5 posto! Vozdra alpinisti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.