Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Vaha našao novi posao: Evo koga će trenirati za 2 milijuna eura godišnje

halilhodžić
Reuters/PIXSELL
12.03.2015.
u 15:27

- Za Halilhodžića uvjeti i nisu baš najbolji, ali odbio je druge ponude jer je želio novi projekt te je jako motiviran. Vjerujem da će nam donijeti pobjednički mentalitet koji je Japanu potreban - rekao je Masahiro Shinoda, direktora Japanskog nogometnog saveza.

Vahid Halilhodžić našao je novi posao. Bivši izbornik Obale Bjelokosti, Alžira te nekadašnji trener Dinama preuzet će reprezentaciju Japana.

Vaha će naslijediti Meksikanca Javiera Aguirrea koji je pod sumnjom za namještanje utakmica, a zarađivat će oko dva milijuna eura godišnje.

- Za Halilhodžića uvjeti i nisu baš najbolji, ali odbio je druge ponude jer je želio novi projekt te je jako motiviran. Vjerujem da će nam donijeti pobjednički mentalitet koji je Japanu potreban - rekao je  Masahiro Shinoda, direktora Japanskog nogometnog saveza.

>> Evo koju reprezentaciju bi trebao preuzeti Vaha Halilhodžić

Komentara 5

DU
Deleted user
16:45 12.03.2015.

Japan je uvijek bio dobra repka. Sa Vahom mogu sigurno do odličnih rezultata.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
17:12 12.03.2015.

Nedaj se Vaha jer posle sjaja kojega si doživio kada si trenirao balkansku nogometnu svetinju sada češ i na bliskom istoku uzeti solidnu gažu.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:06 12.03.2015.

dobar za Japan, al ne za braću Dalton!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije