Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENI STRUČNJAK

Vahid Halilhodžić odbio BiH, ali Dinamo još uvijek nije!

vahid halilhodžić
Marko Prpić/PIXSELL
30.11.2014.
u 09:45

- Ništa. Idemo dalje. Pokušali smo - kratko je kazao Begić, koji će se sada okrenuti onim kandidatima koji žele na klupu BiH, a njih je impozantan broj.

Kao što je Goal i najavio prije nekoliko dana, kada je postalo jasno da od angažmana Vahida Halilhodžića na selektorsku stolicu Bosne i Hercegovine nema ništa, stigla je i službena potvrda.

Predsjednik N/FSBiH Elvedin Begić i želja nogometne javnosti Vahid Halilhodžić sastali su se u Mostaru te popričali i prijateljski se rastali, bez dogovora. Jedina razlika u odnosu na ranije jeste ta što je Begić dobio i definitivni odgovor. Vaha ima druge planove.

- Ništa. Idemo dalje. Pokušali smo - kratko je kazao Begić, koji će se sada okrenuti onim kandidatima koji žele na klupu BiH, a njih je impozantan broj.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Mamić će pokušati nagovoriti Halilhodžića da se vrati na klupu Dinama?

>> Vaha u utorak u Sarajevu pregovara o preuzimanju BiH!

>> 'Već imam tri ponude, zovu me sa svih strana'

Komentara 18

A4
alfa 4c
11:02 30.11.2014.

I Cico i Vaha su super....No moramo reci da i Kek radi odlično!

ER
eragram
11:40 30.11.2014.

Vaha je sada opcija broj 1. za Dinamo. Izuzetno situiran i popriličito vezan za HR. Novac mu više nije prioritet, a obzirom da je odbio BiH pokazuje da i nije daleko trenutak kada će Dinamo dobiti novog trenera.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:43 30.11.2014.

Vahid Halilhodžić odbio BiH, ali Dinamo još uvijek nije jer gazdu i dušu hrvatske svetinje gospodina Zdravka se nemre odbiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije