Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počele pripreme

Vaha: Nema debelih, a oni koji nisu odradili program zažalit će

dinamo (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
10.01.2011.
u 10:57

Vahid Halilhodžić u 10 je sati okupio Dinamove igrače na početku priprema za proljetni dio sezone

Nakon uvodne besjede igračima i prvog treninga u maksimirskom parku, Vahid Halilhodžić je zadovoljan.

– Niti jedan igrač nije došao s viškom kilograma, neki čak imaju manjak, jedan ima kilogram više, a to je čak i dobro – izvijestio je trener Halilhodžić.

Očito ih je dobro prestrašio.

– Neee! To je neslana šala, nikoga je ne plašim, oni su profesionalci. I ja kao trener ne mogu si dopustiti deset kilograma više. Dečki rade za sebe, za to su plaćeni, rade posao koji žele milijuni ljudi, zašto ne bi iskoristili priliku. Curice su lude za njima, a nisu svi zgodni kao naš glasnogovornik Marčinko – pričao je Vaha.

Igrači su i za odmor dobili program rada.

– Ako ga nisu odradili do kraja, onda će sve to iskašljati na ovim pripremama, zapamtit će dan kad su me upoznali – zaprijetio je trener, koji je upoznao i nove igrače (Brezovec, Palić, Carlos).

– U igri s PAOK-om nedostajao nam je udarac s 25 metara, a pucao je samo jednom Barbarić sa 60 metara i još nisu našli loptu. Možda smo to dobili s Brezovcem, nedostajao nam je lijevi vezni, možda to može Palić, vidio sam kako igra mali nogomet. A ja ne poznajem tržište igrača za Dinamo. Da imamo 50 milijuna, doveli bismo Džeku. Pa nitko nema novca, osim Manchester Cityja.

Plavi će dvaput dnevno raditi do petka, kada putuju u Međugorje. Na pripremama Vaha očekuje poboljšanje napadačke igre 10-20% te obrambene 5-10%.

Treningu su se odazvali svi igrači, pa i Pedro Morales, iako su čileanski mediji objavili da se Pedro bez dopuštenja kluba uputio na pripreme reprezentacije. Novo-staro lice među igračima bio je Brazilac Carlos, koji je iz Maksimira otišao za Brankom Ivankovićem u Shangdong i, kaže Tanac, bio ponajbolji igrač na putu do naslova kineskog prvaka.

Istodobno, Mehmed Alispahić bio je na treningu Šibenika i rekao:

- Igrač sam Šibenika i tako se ponašam.

Čelnici kluba najavili su da nisu završeni pregovori s Dinamom, iako je Damir Vrbanović rekao da se nisu dogovorili o odšteti  i da će Alispahić u Maksimir tek na ljeto.

Komentara 10

MI
milton
19:20 10.01.2011.

Zar Štimac zna skijati? Više voli lovitiu mutnom.

BU
bumtresurnebes
12:01 10.01.2011.

Uuu, Carlos se vratio. Sad se ulazi u Ligu prvaka sigurno...

SL
SlaTor
15:01 10.01.2011.

Eto, Morales se vratio a ovdje su bacali drvlje i kamenje. Smijem se kladiti da je i ono sto je kao govorio da ce pricati sa upravom i da hoce da ode izmisljotina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije