Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Uzvrat Hajduka i PAOK-a bit će dostupan svima: Gdje možete gledati okršaj u grotlu Toumbe

Quart de finale aller de la Ligue Europa Conference 2021-2022 "Olympique Marseille - PAOK Salonique (2-1)" au stade Vélodrome
Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage
1/3
11.08.2023.
u 16:39

Treba vidjeti hoće li momčad Ivana Leke izdržati pritisak u Grčkoj, no u Splitu su izgledali sjajno. Izvrsna vijest je i da će prijenos utakmice ponovo biti dostupan na drugom programu HRT-a od 19:30, idućeg četvrtka

U četvrtak je Hajduk na Poljudu dočekao grčki PAOK. Premda je igra bila žustra i čvrsta, a na strani domaće momčadi i prepuna prilika za pogodak, susret je završio rezultatom 0:0. Uzvrat će se igrati sljedećeg četvrtka na Toumbi u Solunu.

Na domaćem stadionu PAOK-a se očekuje jednako vatrena atmosfera kao i ona na Poljudu. Na splitskom stadionu prvu utakmicu trećega pretkola Konferencijske lige gledalo je više od 33 tisuće ljudi. Karte su puštene u prodaju prošloga tjedna, a rasprodane su u svega četiri sata. 

GALERIJA Hajduk i PAOK na Poljudu odigrali bez pogodaka

Quart de finale aller de la Ligue Europa Conference 2021-2022 "Olympique Marseille - PAOK Salonique (2-1)" au stade Vélodrome
1/36

Treba vidjeti hoće li momčad Ivana Leke izdržati pritisak u Grčkoj, no u Splitu su izgledali sjajno. Dobra vijest je i da će prijenos utakmice ponovo biti dostupan na drugom programu HRT-a od 19:30.

VEZANI ČLANCI:

Osim Hajduka uzvratne utakmice igraju i Rijeka, koja na Rujevicu donosi 3:1 s Farskih otoka te Osijek koji će u Opus Areni odigrati vjerojatno posljednju europsku utakmicu sezone, nakon teškog poraza (5:1) od turske Adane.

VIDEO Split: Korteo Torcide prema stadionu Poljud

Komentara 9

BS
Blue_shirt
17:37 11.08.2023.

Dinamo, Rijeka i Osijek su ove sezone odigrali/će odigrati do 20.08. minimalno 16 utakmica !!!! I niti za jednu nacionalna televizija koju plaćaju po sili zakona i građani OS,RI,ZG... i niti jednu jedinu nisu razmatrati na hrt da bi otkupiti,, a Hajduk samo dvije i za obje ima novca u sportskoj redakciji ???

Avatar kenj@c
kenj@c
18:57 11.08.2023.

Sad im samo još fali pravi komentator

Avatar dugackino
dugackino
17:56 11.08.2023.

dinamo, rijeka, osijek kaj s njima zakaj oni nisu na hrt-u ? navijači drugih klubova bi gledali svoje klubove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije