Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomračenje uma

Uznemirujući video: Čovjek kojeg i Hrvati dobro pamte šakom unakazio suca!

Roman Širokov
Foto: Screenshot
11.08.2020.
u 09:52

Dančenko je u međuvremenu objavio fotografiju na kojoj ga se može vidjeti s razbijenom arkadom i uz podljeve ispod desnoga oka, te je najavio podizanje tužbe unatoč tome što mu se Širokov ispričao

Roman Širokov, nekadašnji ruski reprezentativac kojeg pamtimo i po nastupu protiv hrvatske reprezentacije u studenome 2015. godine, nokautirao je u ponedjeljak suca tijekom amaterske utakmice na turniru Kup moskovskih slavnih osoba.

Širokov je najprije suca Nikitu Dančenka psovao na pasja kola zato što nad njim nije dosudio najstrožu kaznu, a zatim je nesretnika udario šakom u glavu kada je vidio da se hvata za crveni karton.

K svemu ga je još udario i nogom u želudac kada se srušio, a snimka incidenta odmah je proslijeđena policiji.

Dančenko je u međuvremenu objavio fotografiju na kojoj ga se može vidjeti s razbijenom arkadom i uz podljeve ispod desnoga oka, te je najavio podizanje tužbe unatoč tome što mu se Širokov ispričao.

Širokov je u dresu ruske reprezentacije odigrao 57 utakmica, dogurao do pozicije kapetana, a protiv Hrvatske je zaigrao u prijateljskoj utakmici 17. studenoga 2015. godine.

Vatreni su tog dana u Rostovu pod vodstvom Ante Čačića slavili s 3:1, a Širokov je na travnjaku proveo svih devedeset minuta a da nikoga nije izudarao.

Najveći dio karijere proveo je u Zenitu s kojim je dvaput postao ruski prvak, ali i osvajač Kupa UEFA-e 2008. godine.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:19 11.08.2020.

Rusi i srbijanci pokusavaju na isti nacin rijesiti probleme!

DU
Deleted user
11:05 11.08.2020.

zauvijek maknuti sa sportskih terena...

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
08:51 12.08.2020.

to se zove kazneni udarac. tako iskusni igrac nije sigurno tek tako izveo kazneni udarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije