Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao premlad

Uznemirujuća snimka: Vodio je dvoboj na 4.090 metara i iznenada umro

Victor Hugo Hurtado
Foto: Screenshot
20.05.2019.
u 16:48

Nesretni se sudac najprije onesvijestio, a potom je pretprio i srčani udar

Victor Hugo Hurtado, 32-godišnji bolivijski sudac koji je u nedjelju vodio susret klubova Always Ready i Oriente Petrolero, umro je u nedjelju tek što je prebačen u bolnicu.

Hurtado se srušio u 47. minuti utakmice, pa unatoč tome što su liječnici nakratko uspjeli stabilizirati njegovo stanje, pretrpio je srčani udar uoči ulaska u obližnju bolnicu i izdahnuo.

Nesretni je muškarac dvoboj vodio na nadmorskoj visini od 4.090 metara, međutim nitko nije htio nagađati je li ta okolnost na bilo koji način utjecala na njegovu smrt. 

Hurtado je u srijedu ravnao ogledom između The Strongesta i Bloominga na nadmorskoj visini od 3.600 metara, međutim uoči dolaska u El Alto se nije žalio na zdravstvene tegobe, kazao je predsjednik Always Ready Fernando Costa.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
19:21 20.05.2019.

Pa ovo je strašno, tko uopće dozvoli igrati utakmice na toj visini, tko to može izdražati osim nekih "šerpa", time su doslovce ubili čovjeka, FIFA bi trebala zabraniti utakmice iznad 1.000 metra, ne da nije regularno, nego je smrtonosno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije