Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ ROVINJA
Povratak na članak

Dalić za Večernji list otkrio hoće li Modrić ostati dio reprezentacije i kad završi karijeru

- Moja je želja da Luka ostane s nama do kraja prvenstva u Kataru, a dalje ćemo vidjeti.

Komentari 5

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
20:45 24.09.2021.

Gospdin Zlatko Dalić do sada je kod mene vrlo visoko kotirao. Od danas znatno manje. Ne radi se pritom o sumnji u njegovu nogometnu stručnost.

VL
SP
sportiglazba
03:39 25.09.2021.

Dalic je politicar i uhljeb - prica ono sto ljudi zele cuti. Igra reprezentacije se temelji na individualnoj kvaliteti igraca, sreci i improvizaciji. Nasa reprezentacija nema automatizme, uigrane akcije ni taktiku zato sto Dalic nista ne radi a vjerojatno nii ne zna kako bi napravio. Sreca je da imamo dobre igrace pa se nekako provlacimo protiv slabih protivnika u kvalifikacijama ali kad igramo protiv boljih i organiziranih ekipa onda smo totalno izgubljeni i nadigrani. Nazalost generacije dobrih igraca ne naprave rezultat zbog losih Izbornika.

VL
BI
billynik
23:45 24.09.2021.

Prodavač magle i veliki srećković, treba ga čim prije potjerati iz reprezentacije.

VL
DM
drago.miota
09:06 27.09.2021.

neče otiči jer ga podržavaju u hns gde prevladava Hajdukova klika a za uzvrat gura hajdukove igrače u repku i to je razlog što loše igramo i na sreču prolazimo kvalifik.

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:01 26.09.2021.

Onaj tim u ßplitu koji je igrao ostaviti i nadograditi samo na dva tri mjesta..Stalno sve novo pa i nemože se igrati ako igrači nepašu jedan bwz drugog .Vida aut.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.