Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ČEŠKE
Povratak na članak

Vedran Ćorluka: Zna se što je najveći problem Hrvatske

- Znamo svi da je svima stalo do reprezentacije i da to utječe na raspoloženje ljudi. Ostale su dvije utakmice ispred nas, nadamo se da ćemo pobijediti - kaže Vlašić

Komentari 9

BR
Breoxs
11:57 16.06.2021.

svi znaju problem, ali stožer na čelu s Dalićem očito ne zna kako ga riješiti. Budimir, Kramarić i Oršić su ove godine zabili najviše golova, ali očito na njih nitko ne računa.

VL
DU
Deleted user
12:41 16.06.2021.

Problem nase repke je kao i kod Njemacke , tu Mulera i Krosa nemoze niko izbaciti , a najgori su sinoc bili , nasa repka trpi od pijandure Vide , manje od Lovrena , nespremnog totalno Vrsaljka . Imamo veznizni redi koji bi svi pozeljeli na svijetu a Dalic ih mijnja sa osrednjim igracima . Caleta car je neprikosnoven i u vezi sa Gvardiolom bi bilo super , ali sta vrijedi kad mora ostvit metuzaleme na njihovvo mjesto ;;; Da ima rezultata sa svojom strategiom ok , mejutim nema ih ....à pobjetit se mora

VL
MA
Marsi
21:04 16.06.2021.

Livakovic, Vida, Lovren, Car, Gvardiol, Modric, Brozovic, Kovacic, Ivanusec, Petkovic, Orsic.....Ne, ne salim se.

VL
BR
Breoxs
12:05 16.06.2021.

Oršić je ove godine zabio 16 golova u HNL-u i 6 u Europskoj ligi, Kramarić 20 u Bundesligi i Ante Budimir 12 u La Ligi, ali oni očito nisu u prvom planu. Ako sada, kada ništa ne ide, nema prostora za Oršića onda ne znam kad će biti. Da Dalić stavi Oršića, Budimira, Bradarića i Ivanušeca, pa izgubi sve do kraja nitko mu ne bi ništa rekao. Naravno da to nće napraviti jer bi onda oludjeli ovi koji imaju zacementirano mjesto u početnom sastavu, a ne mogu kao momčad doći u šansu, a kamoli zabiti 2 gola Česima i 2 gola Škotima.

VL
ZE
Zeljko123
11:34 16.06.2021.

Kako da jedan Orsic koji je sam srusio Tottenham i zabio protiv Villareal nema prostora u ovoj ekipi? Isto tako za Ivanuseca. Puno su bolji od Vlasica i Brozovica

VL
ZO
zoca
14:38 16.06.2021.

najveci je problem sto ne igrate dobro i sto ste precjenjeni

VL
BR
Breoxs
14:48 16.06.2021.

Kad momčad vidi da se pogrešno radi, a moraju se "podrediti" zamislima stručnog stožera onda to ovako izgleda. Reprezentacija nema podršku, nema euforije, puno je kritika i prozivanja. Svima je bilo jasno da je medijski istup Lovrena - "Mladi igrači ne poštuju nas starije i to smo im u lice rekli" neće donijeti ništa dobroga. Ili usporedba Kramarića sa Šukerom! Uvijek podjela na stare i mlade, zaslužne i one koji to nisu, dovodi do problema a kad se na to nadoveže neefikasnost i bezidejnost, onda smo ovdje gdje jesmo. Samo jedna pobjeda, po mogućnosti protiv Češke, dovest će nas u situaciju da će krenuti euforija i onda se momčad počinje dizati. Tu će momčad pokazati da li zna i može.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.