Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

Loše vijesti za Liverpool: City svladao United i blizu je naslova prvaka!

Loše vijesti za Liverpool: City svladao United i blizu je naslova prvaka!
Foto: Pixsell/Reuters
24.04.2019. u 23:02

Manchester Cityj napravio je veliki korak prema obrani naslova prvaka nakon što je na Old Traffordu svladao Manchester United s 2:0.

Cityju je to bila najteža utakmica do kraja sezone, a pobjedu je osigurala golovima  Bernarda Silve (54) i Leroya Sanea (66). O igri Uniteda najbolje svjedoči podatak da su imali jedan udarac u okvir.

Plavi iz Manchestera tako su se vratili na vodeće mjesto Premierlige s bodom više od Liverpoola. Do kraja prvenstva igraju još protiv Burnleyja, Leicestera i Brightona, dok se United s Chelseajem i Arsenalom bori za Ligu prvaka. Crvenim vragovima ovo je čak sedmi poraz u posljednjih devet utakmica.

No, utjeha im može biti to što je Arsenal kiksao kod Wolverhamptona. Ruben Neves (28),  Doherty (37) i Diogo Jota (45+2) zabili su za domaćine, a Papastathopoulos (80) za Arsenal. Arsenal je tako ostao peti s bodom manje od Chelseaja i dva boda više od Uniteda. 

Komentara 5

ČI
čikaga3
23:10 24.04.2019.

Pa stalno govorim da nije upitno tko će biti prvak.Zna se, City.

ČI
čikaga3
07:06 25.04.2019.

Što sad kaže Tomislav 815

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
05:32 25.04.2019.

Sto nas briga za Liverpool?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije