Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE DO MEDALJE

Sjajni Ivan Huklek hrabro pao u polufinalu, sada mu slijedi borba za broncu

Tokio: Ivan Huklek izborio polufinale hrvanja grčko-rimskim stilom do 87kg
Igor Kralj/PIXSELL
03.08.2021.
u 12:06

Huklek je dostigao reprezentativnog kolegu Božu Starčevića, koji je također postigao najveći uspjeh hrvatskog hrvanja plasmanom u polufinale olimpijskog turnira. Starčević u Riju nije došao do medalje.

Naš hrvač Ivan Huklek poražen je u borbi za finale Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. U polufinalu ga je svladao Ukrajinac Zhan Belenjuk sa 7:1, no Huklek ima još jednu priliku za medalju. Protivnik u borbi za broncu koja je na rasporedu sutra bit će Alžirac Sid Azara ili Srbin Zurabi Datunašvili

UŽIVO

12:07 - Kraj borbe, Ivan Huklek je izgubio i borit će se za broncu.

11:58 - Počela je borba! Ivane, idemo po finale!

11:55 - Završen je prvi polufinale. Mađar Viktor Lorincz je pobjedio Egipćanina Mohameda Metwallyja.

Podsjećamo, Huklek je u četvrtfinalu svladao Uzbekistanca Rustama Asakalova na bodove 4-1, a prije toga je ostvario premijernu olimpijsku pobjedu protiv američkog marinca Johna Waltera Stefanowitza na bodove 5-3.

Huklek je time dostigao reprezentativnog kolegu Božu Starčevića, koji je također postigao najveći uspjeh hrvatskog hrvanja plasmanom u polufinale olimpijskog turnira. Starčević u Riju nije došao do medalje.

>> Pogledajte: Tonči Stipanović osvojio je povijesno srebro za Hrvatsku!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
12:11 03.08.2021.

Totalni pad snage. Ako dobije nekog "mrtvaca" možda i osvoji broncu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije