Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Bjelica uoči puta u Češku: Imamo velike šanse za prolaz ako budemo na nivou

Dinamo
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
13.02.2019.
u 10:54

– Riječ je o teškom protivniku koji je ove sezone pobijedio Romu i CSKA, uzeli su sedam bodova u grupnoj fazi Lige prvaka – o Viktoriji je rekao Nenad Bjelica, trener Dinama.

Dinamo danas odlazi u Češku, u grad Plzenj, gdje ih sutra u prvom susretu šesnaestine finala Europa liga čeka domaća Viktoria

Plavi nakon 49 godina ponovno igraju u drugoj rundi europskog natjecanja. 

Plavi će nastojati postići pozitivan rezultat kako bi potom u Maksimiru, tjedan dana kasnije, lakše izborili i ulazak u osminu finala Europske lige.

>> Pogledajte što je uoči puta u Češku rekao trener Dinama Nenad Bjelica

– Dobro smo se pripremili i odmorili. Svi su na raspolaganju i nadamo se dobrom rezultatu – rekao je Bjelica na početku.

– Viktorija je dobar protivnik, pričali smo puno o njima. Ozbiljni su i iskusni. Važno je da mi budemo na nivou na kojem smo bili na jesen jer onda imamo velike šanse za prolaz. 

– Neće nas zavarati njihovi lošiji rezultati u posljednje vrijeme. Oni su igrali Ligu prvaku gdje su se dobro držali protiv svih –zaključio je Bjelica poručivši još kako je Arijan Ademi spreman za igru. 

>> Poslušajte što je rekao Amer Gojak uoči susreta s Viktorijom

 

- Moramo se dobro pripremiti, dati svoj maksimum i igrati koncentrirano svih 90 minuta. Naša snaga je kolektiv - rekao je Amer Gojak, koji se veseli podršci navijača.

- Oni su naš 12. igrač - dodao je. 

Plavi će nastojati postići pozitivan rezultat kako bi potom u Maksimiru, tjedan dana kasnije, lakše izborili i ulazak u osminu finala Europske lige.

I to će biti spektakl, jer ulaznice za taj uzvratni susret nestaju. Nema više ulaznica ni za obje etaže zapadne tribine, ni za istočnu tribinu, ostalo je samo još nešto ulaznica za sjevernu tribinu, ali očito ni te ulaznice neće dočekati redovitu prodaju na dan utakmice. Ulaznice za utakmicu u Plzenju odavno su prodane, tih malo više od 600 ulaznica koliko je namijenjeno navijačima plavih planulo je odavno.

Iz Dinama upozoravaju da navijači plavih ne kupuju ulaznice koje su namijenjene češkim navijačima jer će se na ulazima kontrolirati dokumenti. Iako, koliko znamo, puno je onih koji su krenuli na put premda nemaju ulaznice za tu prvu utakmicu u Češkoj, tako da će Dinamovih navijača biti i u gradu.

- Riječ je o teškom protivniku koji je ove sezone pobijedio Romu i CSKA, uzeli su sedam bodova u grupnoj fazi Lige prvaka - o Viktoriji je rekao Nenad Bjelica, trener Dinama.

>> Pogledajte kako su navijači Dinama čekali ulaznice za utakmicu s Viktorijom Plzen





 

Komentara 4

IL
ilijan
11:09 13.02.2019.

Sretno Dinamo i vidimo se na Maksimiru! Dinamooo!!!!

ON
ON
10:11 13.02.2019.

SRETNO PLAVI.

SH
Stevo.Hasanbegovic
10:19 13.02.2019.

Idu tamo u klupskim dresovima?? Dobro je da Češka nema more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije