Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjeda 2:0

Barcelona korak bliže naslovu, Pedro zabio sjajne 'škarice'!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
09.05.2015.
u 19:56

van Rakitić nije bio u sastavu, Luis Enrique nije ga uopće prijavio jer ga je želio odmoriti nakon sjajne partije protiv Bayerna.

Nakon sjajne partije protiv Bayerna u Ligi prvaka, Barcelona se vratila španjolskom prvenstvu i u 36. kolu kod kuće pobijedila Real Sociedad sa 2:0. Vidjelo se na igračima Luisa Enriquea da su još uvijek umorni od srijede, ali došli su do važna tri boda u pohodu na naslov prvaka.

Prvi pogodak zabio je Neymar u 51. minuti. Xavi je ubacio u kazneni prostor, netko iz obrane gostiju samo malo odbio loptu, ali točno na glavu igrača Barce koji zabija svoj 22. prvenstveni pogodak ove sezone. Brazilcu je to bio peti pogodak u posljednjih šest utakmica u Primeri, a imao je i dvije asistencije. Barcelona je, pak, postigla prvi pogodak protiv Sociedada u ovoj sezoni, dosad je to bio jedini klub u Primeri protiv kojeg MSN i ostalo društvo nisu zatresli mrežu.

Priču je u 86. minuti zaključio Pedro koji je zabio fenomenalan pogodak 'škaricama'. Ivan Rakitić nije bio u sastavu, Luis Enrique nije ga uopće prijavio jer ga je želio odmoriti nakon sjajne partije protiv Bayerna.

Barca je i dalje vodeća, nakon 36 kola ima 90 bodova, pet više od Reala koji ima utakmicu manje. No, Katalonci imaju težak raspored, već u utorak igraju uzvrat protiv Bayerna, a u 37. kolu Primere gostuju u Madridu i igraju protiv Atletica.

>>Pogledajte kako je Messi 2009. godine zabio sličan gol kao protiv Bayerna

Komentara 1

21
215794
19:07 09.05.2015.

Enrique je grdo pogrijesio trebao je dati odmor Messiju jer smatram da je on isto bio tako dobar kao Rakitic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije