Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD ČUDA

Sheriff ipak prejak za Dinamo! U dvije utakmice plavi nisu zabili ni gol...

Sheriff ipak prejak za Dinamo! U dvije utakmice plavi nisu zabili ni gol...
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
25.08.2021. u 22:53

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici playoffa u Zagrebu odigrali 0-0 sa Šerifom. U prvoj utamici u Tiraspolu Šerif je pobijedio 3:0.

Modri nisu uspjeli izvesti podvig i nadoknaditi tri gola zaostatka, pa se moldavski Šerif plasirao po prvi puta u skupnu fazu Lige prvaka, a Dinamo nastavlja u Eurpskoj ligi.

Dinamo nije našao načina kako probiti obranu Šerifa na čelu s vratarom Athanasiadisom, kojeg Zagrepčani nisu uspjeli svladali u oba susreta.

25.08.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Druga utakmica play-offa UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Sheriff Tiraspol. Henrique Luvannor, Josip Misic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Šerif je neočekivano krenuo napadački od prve minute, a u 4. minuti Luksemburžanin Thill je nakon proigravanja Luvannora pogodio vratnicu.

Dinamo se snašao tek nakon desetak minuta, Ivanušec je propustio dobru priliku, a pokušaje Petkovića branio je vratar Moldavaca Athanasiadis, pa se na odmor otišlo bez golova.

Vratar Šerifa obranio je udarac Oršića u 52. minuti, a onda se igra posve smirila, dok su se Dinamovi napadi razbijali o neprobojnu obranu domaćina.

Pred 8100 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Orsato iz Italije.

Komentara 59

DU
Deleted user
22:36 25.08.2021.

Maminjo VRATISE

FR
freeshooter
20:07 25.08.2021.

Nakekao sam stalno vjerojovao, i nadam se, uspjehu mog Dinama, no kada vidim da igra Čop, stariji veteran, pucač na glinene golubove...oblije me hladan znoj...nije mi dobro...ali svejedno vičem...ajmooo dinamo...ale ale dinamo ale...

BI
billynik
21:52 25.08.2021.

Nažalost, ovako sporom bezidejnom igrom i sa beskorisnim Čopon teško možemo očekivati da Dinamo pobjedi a kamoli da nadoknadi 3:0. Bojim se da je gotovo s našim uspjesima u nogometu i da trebamo vrhunske trenere a ne samo igrače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije