Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Edi Džindo, Hina
OKRŠAJ NA POLJUDU

Briljantni golovi Benrahoua i Sahitija za 2:0 uvjerljivog Hajduka protiv Varaždina na Poljudu

Briljantni golovi Benrahoua i Sahitija za 2:0 uvjerljivog Hajduka protiv Varaždina na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
22.04.2023. u 21:04

U susretu 30. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Varaždin sa 2-0 smanjivši zaostatak za vodećim Dinamom na 10 bodova.Pobjedu Hajduku donijeli su Yassine Benrahou (25) i Emir Sahiti (65).

Nakon što je Dinamo remizirao u Puli, Hajduk je dobio priliku pobjedom smanjiti zaostatak. I uspio je, međutim, "Modri" i dalje imaju velikih deset bodova plusa.

Hajduk je već u drugoj minuti zatresao suparničku mrežu, međutim Melnjakov pogodak je poništen zbog prekršaja Awaziema u napadu. U osmoj minuti zaprijetio je Benrahouu, ali je pucao ravno u Zeleniku. U 11. minuti priliku su imali i gosti, Domjanić je izbio sam pred Lučića, ali je vratar Hajduka obranio njegov udarac.

U 25. minuti domaćin je poveo sjajnim golom Benrahoua iz slobodnog udarca sa 18 metara. Francuski napdač marokanskih korijena je sjajno prebacio živi zid i matirao Zeleniku. Korak bliže pobjedi Hajduk je došao u 65. minuti fantastičnim pogotkom Sahitija. Veznjak Hajduka se, nakon sjajnog dodavanja Benrahoua vanjskom, prvo riješio svog čuvara, a onda vanjskom pogodio same rašlje Zelenikinog gola.

U prvom subotnjem susretu Istra 1961 i Dinamo su pred 3.340 gledatelja na stadionu Aldo Drosina odigrali 0-0. Bila je to tvrda i čvrsta utakmica bez previše prilika, a Istra 1961 je veći dio susreta bila posve ravnopravna hrvatskom prvaku.

U posljednjem susretu ovoga kola u nedjelju će igrati Gorica i Rijeka. U petak je Lokomotiva pobijedila Šibenik sa 1-0, dok je Slaven Belupo slavio protiv Osijeka sa 2-1.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 67 bodova, Hajduk ima 10 bodova manje, dok je Rijeka treća sa 41 bodom.

Slijede Slaven Belupo (40), Osijek (39), Varaždin (39), Istra 1961 (38), Lokomotiva (37), te Šibenik (24) i Gorica (23).


 
 

 

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
20:17 22.04.2023.

Arbitri?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije