Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - RIJEKA
Povratak na članak

Lokomotiva i Rijeka bez pobjednika. Sopićevi momci zadržali prvo mjesto na ljestvici

Novo kolo HNL-a otvorili su Lokomotiva i Rijeka utakmicom u Kranjčevićevoj. Klub s Kvarnera se pobjedom nad Goricom vratio na prvo mjesto tablice, a osvajanjem boda u Zagrebu tamo je za sada i ostao. Lokomotiva već tri kola nije zabilježila pobjedu, a niz nisu uspjeli prekinuti niti večeras

Komentari 2

PA
pajokola1
08:59 04.11.2023.

Pjaca jedino što je dobro odigrao bilo protiv Osijeka,Ivanović nije na nivou za repku, Labrović i Pašalić su jedini koji zaslužuju Dalićev poziv.Iako niti jedan neće zaigrati u prvih 11 vatrenih jer njihove pozicije su pokrivene , Livaković Majer i talijanski Pašalić su ih okupirali.

VL
GI
Gitte
20:18 03.11.2023.

Nema se nešto dobro pisat Rijeka Po meni sve lošija i lošija negledljiv Nogomet a to mislim i cijela Liga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.