Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probudio se Petković

Dinamo u nastavku razbio Rijeku, pao i najbrži ovosezonski gol u HNL-u

Bruno Petković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
29.02.2020.
u 19:35

Dinamo je ovom pobjedom drugoplasiranom Hajduku pobjegao na 14 bodova

U sudaru aktualnog prvaka i doprvaka, Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Rijeku sa 4:0 u susretu 24. kola Prve HNL.

Modri su poveli već u 24. sekundi utakmice, a pogodak je postigao kapetan Arijan Ademi.

Nakon kombinacije na lijevoj strani, Oršić je poslao lijepu loptu Ademiju u kazneni prostor koji je pogodio malu mrežicu suprotnog kuta gostujućeg gola.

U 26. minuti pogodak je postigao Sandro Kulenović, ali se uključila VAR soba i nakon duge provjere potvrđeno je da je gol postignut iz zaleđa.

U prvom dijelu Rijeka nije uputila niti jedan udarac prema Dominiku Livakoviću, no u nastavku su gosti bili daleko aktivniji. Međutim, nisu uspjeli izjednačiti, već su primili još tri gola.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Damian Kadzior lijepim pogotkom u 81. minuti nakon ubačaja Brune Petkovića s lijeve strane.

Na 3:0 je povisio Mislav Oršić u 86. minuti prebacivši gostujućeg vratara (ponovo je asistirao Petković), dok je točku na 'i' stavio je Amer Gojak u posljednjim trenucima susreta.

Na ljestvici vode Modri sa 59 bodova, Hajduk je drugi sa 45 boda, dok je Rijeka treća sa 41 bodom. Lokomotiva je četvrta sa 40 bodova, dok je Osijek ostao peti sa 39 bodova.

Ključne riječi

Komentara 9

IN
inot
19:09 29.02.2020.

DINAMO ZAGREB

DU
Deleted user
19:22 29.02.2020.

Rožman je dokazao da je na visini zadatka, nije da se ne trudi, ali još puno palente treba....

VE
vecernji55
20:45 29.02.2020.

Eto, toliko o krizi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije