Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI VATRENI

Hrvatska potopila San Marino i ostala na maksimalnom učinku

Hrvatska - San Marino
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/13
11.11.2015.
u 18:55

Pred mladim vatrenima sada je pravi ispit jer u utorak u Rijeci dočekuju Španjolsku. Dobra je stvar što će im Ante Čačić za taj susret "posuditi" veznjaka Real Madrida Matea Kovačića

Hrvatska U-21 reprezentacija lako se obračunala sa San Marinom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Poljskoj 2017. Izabranici Nenada Gračana slavili su sa 4:0. Hrvatska je u Šibenik došla kao vodeća momčad skupine s maksimalnih devet bodova te će ostati na prvom mjestu bez obzira na ishod sutrašnje utakmice između Španjolske i Gruzije.

Gračan je za ovu akciju dobio i seniorskog reprezentativca Marka Pjaca, a u prvoj momčadi je bio i Ante Ćorić koji je ovih dana uzburkao duhove u Maksimiru poručivši da želi napustiti Dinamo. U udarnih 11 još su bili Radošević, Pašalić, Halilović, Vlašić...

Hrvatska je slabašnom San Marinu zabila po dva gola u svakom poluvremenu. Protivnika je načeo Alen Halilović u 12. minuti, da bi Milić pred kraj poluvremena povisio rezultat. Početkom drugog dijela zabio je i Perić, onda je 51. minuti Pjaca postavio konačni rezultat.

Pred mladim vatrenima sada je pravi ispit jer u utorak u Rijeci dočekuju Španjolsku. Dobra je stvar što će im Ante Čačić za taj susret "posuditi" veznjaka Real Madrida Matea Kovačića.

Stanje u skupini

1. Hrvatska 12 (4 odigrane utakmice)
2. Švedska 7 (3)
3. Španjolska 7 (3)
4. Gruzija 6 (4)
5. San Marino 1 (5)
6. Estonija 1 (5)

Hrvatska: Livaković – Mikanović, Perić, Ćaleta Car, Milić ˜– Ćorić, Radošević, Pašalić – Halilović, Vlašić, Pjaca

San Marino: Benedettini – D'Addario, Cesarini, Battistini, Grandoni, Proli – Zafferani, Censoni, Golinucci, Tomassini – Bernardi

>> Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

Komentara 6

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
21:58 11.11.2015.

Čekajte dok Jovanović, Ostojić i ostala troprsta crvenozvjezdana klatež počne s miniranjem uspješne hrvatske momčadi s kojekakvim svastikama, optužbama i nametanjem stresa...

MA
..Marsijanac
17:52 11.11.2015.

Ovom San Marinu bi U17 vec zabila 6 komada.Hajdukova zvijezda Vlasic i Dinamova "superzvijezda" Coric bas ne izgledaju zvijezdano.

UN
unbekant
21:40 11.11.2015.

Dobra tekma....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije