Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ćiro napušta tuzlu

'Užasno sam se osjećao, predsjednik mi je rekao da se odmorim'

miroslav blažević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
03.06.2014.
u 13:31

Blažević tvrdi kako već ima nekoliko ponuda, a očekuje ga i razgovor s predsjednikom kluba iz Kine

– Jučer sam se užasno osjećao, noćas nisam znao kamo ću sa sobom. Odlazim povrijeđen, jer gdje god da sam radio u životu, molili su me da ostanem. Ovdje mi se prvi put dogodilo da mi predsjednik kaže: "Idite se malo odmoriti, pa ćemo se dogovoriti za dalje. Nemamo se što dogovarati" – kazao je razočarano za Tuzlanski.ba Miroslav Ćiro Blažević koji je sa Slobodom osvojio naslov te izborio nastup u Premijer ligi, no po svemu sudeći njega neće biti na klupi sljedeće sezone.

Ćiro tvrdi kako neće promijeniti odluku o odlasku iz Tuzle.

– Nikada neću reći riječ protiv predsjednika Husića jer je on divan čovjek, koji gine za Slobodu. On je ispoštovao sve što smo dogovorili, ali mi morate vjerovati kako je riječ o simboličnom iznosu. Ponavljam, on je zadnji čovjek protiv kojeg ću nešto reći. No, on je osjetio da dalje može bez mene, a ja sam dovoljno iskusan da prepoznam takve poteze i odluke – naglasio je Blažević.

Legendarni trener kaže kako Slobodu ostavlja u sigurnim rukama, a da njega već očekuju razgovori s predsjednikom kluba iz Kine.

– Neću se odmarati. Ima pet ili šest interesenata, pa toliko nisam imao ni kada sam bio treći na svijetu – zaključio je Blažević.

>>Tuđmanovac Ćiro ‘zapalio’ BiH. Nacionalne zvijezde i Brazil bacio u drugi plan

Komentara 8

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:30 03.06.2014.

Ciro,...idi lovi ribu, plivaj i uzivaj. Kaj tebi to treba?

AN
Andreeejjj
17:53 03.06.2014.

ČIRO..bar jednom budi iskren i kaži istinu. Predsjednik Slobode TZ HUSIĆ nije mogao prihvatiti tvoje megalomanske uslove!!! Pa za ovih par mjeseci platio tije 300.000 € plus sve tropkove!!!

NI
NisamKriv
18:35 03.06.2014.

Opet ta tobože Kina, ma odi više u tu penziju,zaslužio si je,nemoj nas više daviti. Vrhunac ti je bio 98-e tad da si stao cijenili bi te kao boga a sada si sve više redikul.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije