Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković

'Užas, ustala sam u 4.45 
po našem vremenu! Srećom, 
finale je kasno'

Sandra Perković portal (1)
Igor Kralj/PIXSELL
11.08.2013.
u 13:24

- Ne može me krug iznenaditi. Nadam se da neće ni vrijeme, prognoza je dobra

Sandra Perković bez problema se jučer plasirala u finale SP-a koje se održava u Moskvi, a sa zanimanjem je pratila tko se sve plasirao u finale.

– Znala sam da će u finale Barrios, Müller, Sendriute. Eto, na nesreću, ispala je Semjenova, lani treća s Europskog prvenstva i ovdje bi sigurno bila kandidat za medalju. Pokušala je sa slomljenim nosom, ali nije išlo – rekla je Sandra.

Siyu, vidimo se drugi put...

Kineskinja Siyu Gu, koja ove sezone ima hitac 67,86 metara, nije ušla u finale.

– Kako joj samo prezime kaže, vidimo se neki drugi put. Što se tiče Kineskinja, dobro je da nema ozlijeđene Li, prvakinje iz Daegua prije dvije godine. Ona bi bila jako opasna. Ovako, ima još opasnosti, u prvom redu Barrios – istaknula je naša diskašica.

Nadine Müller kaže da ste prvi favorit za zlato.

– Ma, to joj je pila naopako.

Kakav je krug za bacanje?

– Jako brz, kao u Mersinu i Monacu. Ne treba "silovati", treba ga slušati. Meni odgovara, više nego drugima – istaknula je.

Možda ga organizatori malo uspore polijevanjem?

– Nema problema, za mene još bolje. Ne može me krug iznenaditi. Nadam se da neće ni vrijeme, prognoza je dobra. Inače, u kvalifikacijama je bilo jako vruće. Još su kvalifikacije bile na dijelu stadiona gdje je sunce dobro udaralo. Motkašima je bilo lakše, tamo je bio hlad – rekla je Sandra.

Ivan Ivančić, vaš nekadašnji trener, rekao je da ćete osvojiti zlato lijevom rukom.

– Super. Pozlatile mu se riječi. Ma, samo da ja odradim sve kako treba i ničeg se ne bojim – rekla je.

Čak ni "razbijačice" Ganc?

– Od nje od sada dva metra dalje! – istaknula je izuzetno dobro raspoložena Sandra, jedini hrvatski adut za medalju na ovom SP-u.

– Žao mi je da nema Blanke. Slavile smo zajedno prije tri godine u Barceloni europska zlata, nadam se da ćemo isto ponoviti sljedeće sezone kada se potpuno oporavi – dodala je Sandra.

Kakav je hotel, kako ste zadovoljni stadionom, organizacijom SP-a?

- Hotel je malo udaljen od stadiona, ali se ne treba voziti predugo. Organizacija je super. Ipak Rusi nešto znače u atletici i znaju kako se to radi. Možda je bilo premalo gledatelja na jutarnjim kvalifikacijama - istaknula je Sandra, koja je nakon kvalifikacija otišla na pomoćni stadion na istezanje, pa u hotel na odmor. Kakav je raspored do finala?

- Hvala Bogu da se ne moram buditi u ranu zoru kao u kvalifikacijama kada sam ustala 6.45. Čovječe, to je kod nas u Hrvatskoj 4.45, užas! Nakon ustajanja idem na doručak, popiti kavicu, pa na odmor do ručka. S obzirom da je finale dosta kasno (20.15 po moskovskom vremenu, nap. a.), ručak će biti oko 15 sati. Potom malo odmora, a onda odlazak na stadion. Dalje sve znate - rekla je.

Samo ne znamo što će biti u finalu...

- Nadam se da će biti razloga za slavlje...

>>Ivančić: Sandra sigurno osvaja zlato, nema pravu konkurenticu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije