Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
informacija nije potvrđena

Izraelski portali tvrde: 'Ubijen je poznati nogometaš, grupa terorista upala mu je na rođendansku zabavu'

Screenshot Youtube
08.10.2023.
u 13:03

Asulin je karijeru započeo u Maccabi Herzliju, a potom je igrao za mnoge izraelske klubove. Hamas je ofenzivu počeo u subotu u zoru salvama raketa na Izrael čime je pokrivao svoje borce koji su se preko rupa u zidu između Gaze i Izraela ubacivali na teritorij Izraela napadajući vojne i civilne položaje usred gradova

Krvavi rat Izraela i Palestine i dalje bijesni.  Izraelski portal "One" javlja da je u napadu Hamasa ubijen i bivši izraelski nogometaš Lior Asulin. Slavio je 43. rođendan kada je grupa terorista ušla u dvoranu i počela pucati po prisutnima, pa se žrtve još prebrojavaju, prenosi Telegraf.

Oko 50 terorista došlo je u prostor za zabavu i ubilo mnogo civila, uključujući 43-godišnjeg bivšeg nogometaša, piše One.  Asulin je karijeru započeo u Maccabi Herzliju, a potom je igrao za mnoge izraelske klubove, među kojima su Hapoel Ber Sheva i Petah Tikva. Nakratko je napustio domovinu, točnije Cipar gdje je nosio dres Apollona

Tijekom svojih sezona na posudbi, Lior je osvojio državni kup i etablirao se kao jedan od najboljih izraelskih napadača u domaćoj ligi. Naknadno, nakon završetka sezone 2005/06, predsjednik Herzliye Ariel Shaiman otkrio je medijima da je za Asulina dobio unosne ponude od Olympique de Marseillea i Nice iz Francuske, iz Rusije, Turske, tri momčadi s Cipra i od momčadi iz Grčke.

Situacija u Izraelu i dalje nije u potpunosti pod kontrolom pošto na jugu zemlje još traju borbe s infiltriranim militantima Hamasa, rekao je rano u nedjelju glasnogovornik izraelske vojske

Izraelske snaga u nedjelju tragaju za stotinama palestinskih boraca koji su se ubacili na njihov teritorij i nastavile su tući Pojas Gaze pošto je premijer Benjamin Netanyahu objavio da je "Izrael u ratu" i da že to "biti dugi i teški rat" protiv Hamasa, koji je pokrenuo dosad neviđenu ofenzivu na Izrael. Hamas je ofenzivu počeo u subotu u zoru salvama raketa na Izrael čime je pokrivao svoje borce koji su se preko rupa u zidu između Gaze i Izraela ubacivali na teritorij Izraela napadajući vojne i civilne položaje usred gradova, na što su izraelske snage odgovorile bombardiranjem brojnih meta u Gazi, uskom području s više od 2 milijuna stanovnika.

VIDEO Gaza u ruševinama nakon protunapada Izraela

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:36 08.10.2023.

Ljudi sličnih svjetonazora ovim teroristima masovno ulaze u Europu.

DU
Deleted user
14:51 08.10.2023.

Dobiti će što su tražili. A onda kuknjava i lelekanja. Poznato, posebno nama Hrvatima.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
13:55 08.10.2023.

užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije