Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEERENVEEN Ambiciozna momčad kojoj više niti remiji nisu dovoljni

Uz Pranjićevu pomoć do priključka s vodećima

dani-txt.jpg
import
29.10.2008.
u 08:10

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić nada se kako će njegov Heerenveen protiv Vitessea prekinuti niz od dva uzastopna remija koji su ih ostavili u blagom zaostatku za vodećim sastavima Ere Divisie.

Remiji protiv Rode i Feyenoorda nisu dovoljno dobri rezultati za očito silno ambiciozne ljude u Heerenveenu pa se u srijedu očekuju samo tri boda. U goste im na Abe Lenstra stadion dolazi Vitesse koji ne pamti po dobrome posljednje gostovanje kod Pranjića i društva. Naime, teren su napustili sa čak sedam pogodaka u mreži, a Pranjić se, iako niti ne pomišlja na ponavljanje sličnog uspjeha, ipak nada pobjedi.

- U zadnja dva susreta smo ostvarili dva remija i vrijeme je da to promijenimo. Uz podršku navijača možemo do pobjede i tri boda. Teško gubimo kod kuće, a ovo nam je izuzetno važna utakmica. Isto kao što nam je važna i subotnja utakmica protiv AZ-a. Mi iz ta dva domaća susreta moramo osvojiti šest bodova - kazao je Pranjić.

Naravno da će u pokušaju ostvarenja tog cilja biti potrebna i Pranjićeva pomoć. Zabio je hrvatski reprezentativac osam pogodaka u sedam susreta i ne čudi veliki interes koji vlada za njega. Spominju se Milan, Real i Lyon, a posebno te klubove privlači činjenica kako je Pranjić iskoristiv na nekoliko pozicija. Cijena vrtoglavo raste, a interes ne pada.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije