Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Libertas

Uz podršku navijača prvi i na kraju sezone

'                               '
'Photoshop'
24.11.2009.
u 14:12

Niti izgubljena utakmica u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva nije umanjila slavlje novljanskoga Nogometnog kluba Libertas i njegovih navijača.

Novljani su posljednji susret ove godine igrali na domaćem terenu protiv Nogometnog kluba Sava koji je završio rezultatom 0:2 u korist gostujuće momčadi. Usprkos tomu, sa 37 osvojenih bodova u jesenskom dijelu prvenstva Libertas je čvrsto zasjeo na vrhu 4. hrvatske nogometne lige Središte - podskupina B.

Pripreme za nastavak

Time je i potvrđen naslov prvaka jesenskog dijela prvenstva.

Na proljeće sljedeće godine u nastavak prvenstva Libertas ulazi s dovoljnih tri boda prednosti pred drugoplasiranom momčadi Nogometnog kluba Dugo Selo te s po bodom manje od nogometnih klubova Stupnik i Samobor.

– Do početka proljetnog dijela prvenstva imamo sasvim dovoljno vremena, a pripreme za nastavak natjecanja uslijedit će ubrzo. Pohvaljujem sve igrače i upravu kluba – naglasio je trener novljanske momčadi Đuro Petrinec.

Predsjednik kluba Željko Soldo naglašava kako je Libertas izrastao u snažnu i složnu momčad, postao je pravi gradski brend. Budući da potkraj godine klub čeka i redovna skupština, Soldo ponavlja svoje ranije najavljeno povlačenje s vodećeg mjesta u klubu.

– Svojem budućem nasljedniku ostavljam konsolidiran klub i odlično uigranu, pobjedničku momčad – dodao je Željko Soldo.

Potpora "Plavih džukela"

Tu pobjedničku momčad ove su jeseni sačinjavali sljedeći igrači: Melnik (kapetan), Štimac, Vukšić, Trutić, Bilandžija, Milanković, Atlija, Kotorac, Kristijan i Ivan Sertić, Prka, Šimunović, Frkat, Ljubičić, Advam de Oliveira, Curić, Topalović, Gelo, Alijagić, Vodanović, Rajs, trener Đuro Petrinec.

Svoj veliki doprinos kao dodatni poticaj igri i Nogometnom klubu Libertas dala je i novljanska navijačka skupina, koja se nazvala "Plave džukele".

Vjerni su navijači čitavu sezonu bodrili svoju momčad koju su i pratili na gotovo svim gostovanjima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije