Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Uvjerljiva pobjeda Rangersa za vrh ljestvice

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
12.12.2016.
u 12:42

Washington Capitalsi su pobijedili Vancouver Canuckse 3-0. Aleks Ovečkin je upisao pogodak i asistenciju, dok je Braden Holtby zabilježio 25. "shutout" u karijeri.

Hokejaši New York Rangersa uvjerljivom 5-0 pobjedom protiv New Jersey Devilsa izjednačili su se na vrhu Istočne konferencije NHL lige s Montreal Canadiensima.

Pobjedu Rangersim donijeli su Chris Kreider (16:43), J.T. Miller (36:07), Bradley Skjei (39:56), Brandon Pirri (46:04) i Jimmy Vesey (58:42), a sjajnu predstavu pružio je i finski vratar Antti Raanta sa 19 obrana.

"Dečki su odigrali sjajno. Olakšali su mi posao na golu sjajnom igrom u obrani. Do 'shutouta' možeš doći jedino ako braniči 'počiste' sve ispred gola," kazao je Raanta nakon drugog uzastopnog 'shutouta'. Rangersi sada imaju 41 bod kao i Montreal.

Na vrhu Zapada se nalaze Chicago Blackhawksi, koji su United Centru pobijedili Dalals Starse 3-1. Gosti su poveli početkom druge trećine golom Devina Shorea, no Chicago je do kraja trećine okrenuo rezultat golovima Mariana Hosse i Artena Anisimova. U posljednjih 20 minuta Blackhawksi su potvrdili pobjedu golom Artemija Panarina.

Washington Capitalsi su pobijedili Vancouver Canuckse 3-0. Aleks Ovečkin je upisao pogodak i asistenciju, dok je Braden Holtby zabilježio 25. "shutout" u karijeri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije