Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA U PRVOJ LIGI

Uvjerljiv start Futsal Dinama, zabio devet golova Potpićanu

Futsal Dinamo
Slavko Midzor/PIXSELL
18.09.2015.
u 23:27

U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0.

U svom premijernom nastupu u 1. HMNL, Futsal Dinamo ostvario je i svoju prvu pobjedu. U uzavreloj atmosferi dvorane II Doma sportova Potpićan je doživio uvjerljivi poraz rezultatom 9:0. Nošeni podrškom od oko tisuću navijača Dinamovci su od početka zagospodarili terenom i već u 3. minuti došli do vodstva.

Kanjuh dodaje za Ziberija koji sjajno pogađa iz kosa za 1:0. U 7. minuti Penava prijeti, ali još bolje odgovara vratar gostiju Starčić. Nakon sjajne akcije Horvata i Ziberija, Ziberi u 9. minuti postiže svoj drugi pogodak na utakmici za prednost 2:0. Dinamo nastavlja u visokom ritmu i u 10. minuti Pezelj poslužuje Penavu koji puca iz okreta i pogađa za 3:0. Identična akcija kao kod prvog pogotka dogodila se i nekoliko trenutaka kasnije, a strijelac je po treći puta bio Ziberi.

Potpićan se odlučuje maksimalno riskirati ne bi li se vratili u utakmicu i izvlači iz igre svog vratara, ali to je samo urodilo novim pogotkom u njihovoj mreži jer je u 11. minuti Horvat pogodio prazna vrata gostiju. Tračak nade za goste pojavio se u 12. minuti kada Kanjuhovo igranje rukom donosi gostima kazneni udarac. Drndić je pucao, a Škorić fantastično obranio.

Kazna za neiskorišteni kazneni udarac stigla je koju minutu kasnije kada Đulvat presijeca jednu loptu i zabija za 6:0. Nakon 6. akumuliranog prekršaja Dinama, Potpićan je ponovno imao priliku smanjiti vodstvo ali je Škorić ponovno sjajno obranio, ovoga puta Laliću. Nekoliko sekundi prije kraja prvog djela Penava asistira Đulvatu za velikih 7:0. U drugom poluvremenu Dinamo nije dopustio Potpićanu da ugrozi njihovo uvjerljivo vodstvo, te je pogodcima Pezelja i Capara postavio konačnih 9:0. Bila je ovo sjajna premijera Dinama koji je odmah zasjeo na čelo prvenstvene ljestvice gdje će nadamo se ostati što duže.

Nakon utakmice, dojmove o prvoj pobjedi u novoj sezoni s nama je podijelio trener Dinama, Mićo Martić.

- Uvjerljiva pobjeda kojoj se iskreno rečeno i nisam nadao. Bili smo uvjerljivi, moćni i ova pobjeda došla je kao rezultat napornog rada na treninzima i vjere u uspjeh. Još postoji puno mjesta za napredak, i nadam se kako ćemo u idućem kolu protiv Osijeka pokazati nastavak našeg dobrog rada.

Hat-trick postigao je Sadat Ziberi, pojačanje pristiglo iz Alumnusa.

- Presretan sam zbog ovakvog starta. Od početka smo se postavili dominantno na terenu i pokazali kvalitetu koja je uvelike bila na našoj strani. Što se tiče mojih pogodaka, nisam igrač koji se voli stavljati u prvi plan. Igram u službi momčadi, i dok god pobjeđujemo, nije važno tko postiže pogotke.

Svoje pogotke vrlo je emotivno proslavio s tribinama dajući do znanja koliko mu znači podrška navijača.

- Navijači su ono što me nosi kroz cijelu utakmicu. Uvijek mi daju dodatan motiv, i moram im zahvaliti na ovoj nevjerojatnoj podršci.

U idućem kolu Dinamo će gostovati u Osijeku protiv istoimenog domaćina, a susret je na rasporedu 25. rujna.

>> Futsal Dinamo krenuo s prodajom godišnjih karata

Komentara 19

ED
europski dinamo
23:46 18.09.2015.

Znaci 500

A4
alfa 4c
02:39 19.09.2015.

Vauuuu...čudo...,čudo!Impresioniran sam!Hehehehehehehe!!!Kakve dangube! :-) :-) :-)

DU
Deleted user
23:45 18.09.2015.

Somića grla nije loše .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije